Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Er du Amarone-entusiast? Winemakers Dinner på Salome. hovedbilde
torsdag 
19:30
Restaurant Salome

Er du Amarone-entusiast? Winemakers Dinner på Salome.

I anledning MASI-huset sitt 250 årsjubileum i år kommer Massimillio Dala Fior, eksportansvarlig hos MASI på besøk og forteller om vinhuset og vinenes fantastiske reise.

Allerede i 1772 kjøpte Boscaini-familien de beste vinmarkene plassert i hjertet av Valpollicella Classico-området, og fikk derved tilgang til den aller beste beliggenheten i forhold til soleksponering og nærhet til Gardasjøen.

De er viden kjent for å studere den særegne appassimento-teknikken, en tradisjonell teknikk som har vært i bruk i over 50 år og som gir Amaronevinene den storslagne og konsentrerte stilen.

Vi har skreddersydd en flott 4-retters meny komponert av kjøkkensjef Nelson Fernandes og nøye utvalgte viner inkludert tre Amaroneviner.

Tartare di capesante e trota
Kamskjell & ørret- tartar
Sitron & blekksprutblekk majones, gressløk, toast melba og pistasj nøtter
All: fisk, bløtdyr, hvete, pistasj, egg, sulfitt

Casa Canevel Rosé

Terrina di nasello
Lysing terrin
Romanesco, purre aske, laurbærblad olje, erter, luftig blåskjell & parmesan skum
All: fisk, bløtdyr, melk, sulfit

Masi Masianco 2020

Saltimbocca di Manzo
Indrefilet av okse surret med spekeskinke
Potetterte, paprika krem, spinat, ruccula, rødvin sjy
All: melk, sulfitt

Masi Costasera Amarone Classico 2016
Masi Costasera Amarone Classico Riserva 2015

Piatto di formaggi
Ostetallerken
Tre typer ost, aprikos marmelade, grissini
All: melk, sulfitt, hvete

Masi Campolongo di Torbe Amarone Classico 2011

Pris 1200 kr

Vi vet det finnes mange Amarone-tilhengere der ute, bestill bord på: www.restaurantsalome.no

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Pastakurs – Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Pastakurs – Kulinarisk Akademi

Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.