Arrangementet er fullført.
I anledning MASI-huset sitt 250 årsjubileum i år kommer Massimillio Dala Fior, eksportansvarlig hos MASI på besøk og forteller om vinhuset og vinenes fantastiske reise.
Allerede i 1772 kjøpte Boscaini-familien de beste vinmarkene plassert i hjertet av Valpollicella Classico-området, og fikk derved tilgang til den aller beste beliggenheten i forhold til soleksponering og nærhet til Gardasjøen.
De er viden kjent for å studere den særegne appassimento-teknikken, en tradisjonell teknikk som har vært i bruk i over 50 år og som gir Amaronevinene den storslagne og konsentrerte stilen.
Vi har skreddersydd en flott 4-retters meny komponert av kjøkkensjef Nelson Fernandes og nøye utvalgte viner inkludert tre Amaroneviner.
–
Tartare di capesante e trota
Kamskjell & ørret- tartar
Sitron & blekksprutblekk majones, gressløk, toast melba og pistasj nøtter
All: fisk, bløtdyr, hvete, pistasj, egg, sulfitt
Casa Canevel Rosé
–
Terrina di nasello
Lysing terrin
Romanesco, purre aske, laurbærblad olje, erter, luftig blåskjell & parmesan skum
All: fisk, bløtdyr, melk, sulfit
Masi Masianco 2020
–
Saltimbocca di Manzo
Indrefilet av okse surret med spekeskinke
Potetterte, paprika krem, spinat, ruccula, rødvin sjy
All: melk, sulfitt
Masi Costasera Amarone Classico 2016
Masi Costasera Amarone Classico Riserva 2015
–
Piatto di formaggi
Ostetallerken
Tre typer ost, aprikos marmelade, grissini
All: melk, sulfitt, hvete
Masi Campolongo di Torbe Amarone Classico 2011
Pris 1200 kr
Vi vet det finnes mange Amarone-tilhengere der ute, bestill bord på: www.restaurantsalome.no
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.