Arrangementet er fullført.
I anledning MASI-huset sitt 250 årsjubileum i år kommer Massimillio Dala Fior, eksportansvarlig hos MASI på besøk og forteller om vinhuset og vinenes fantastiske reise.
Allerede i 1772 kjøpte Boscaini-familien de beste vinmarkene plassert i hjertet av Valpollicella Classico-området, og fikk derved tilgang til den aller beste beliggenheten i forhold til soleksponering og nærhet til Gardasjøen.
De er viden kjent for å studere den særegne appassimento-teknikken, en tradisjonell teknikk som har vært i bruk i over 50 år og som gir Amaronevinene den storslagne og konsentrerte stilen.
Vi har skreddersydd en flott 4-retters meny komponert av kjøkkensjef Nelson Fernandes og nøye utvalgte viner inkludert tre Amaroneviner.
–
Tartare di capesante e trota
Kamskjell & ørret- tartar
Sitron & blekksprutblekk majones, gressløk, toast melba og pistasj nøtter
All: fisk, bløtdyr, hvete, pistasj, egg, sulfitt
Casa Canevel Rosé
–
Terrina di nasello
Lysing terrin
Romanesco, purre aske, laurbærblad olje, erter, luftig blåskjell & parmesan skum
All: fisk, bløtdyr, melk, sulfit
Masi Masianco 2020
–
Saltimbocca di Manzo
Indrefilet av okse surret med spekeskinke
Potetterte, paprika krem, spinat, ruccula, rødvin sjy
All: melk, sulfitt
Masi Costasera Amarone Classico 2016
Masi Costasera Amarone Classico Riserva 2015
–
Piatto di formaggi
Ostetallerken
Tre typer ost, aprikos marmelade, grissini
All: melk, sulfitt, hvete
Masi Campolongo di Torbe Amarone Classico 2011
Pris 1200 kr
Vi vet det finnes mange Amarone-tilhengere der ute, bestill bord på: www.restaurantsalome.no
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Barcode Street Food inviterer til allmennquiz – fast hver tirsdag fremover!
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.