Arrangementet er fullført.

Wild Tales – førpremiere hovedbilde
torsdag 
20:40

Wild Tales – førpremiere

ntso

Gikk du glipp av Damían Szífrons WILD TALES, fjorårets desiderte publikumsfavoritt? Nå treffer galskapen kinolerret rundt om i hele landet. Film fra Sør inviterer i samarbeid med Norsk Filmdistribusjon og Nordisk Film Kino til førpremiere på noe av det mørkeste, mest morbide og morsomste norsk filmpublikum har sett på lenge. Publikum får selvfølgelig servert litt godt i glasset.

Tid fra kl. 20.40 – 23.00

Billetter kjøpes her.

Se trailer her.

OM FILMEN
Om du noen gang har blitt irritert over idioten i bilen foran deg, eller parkeringsvakten som nekter å høre på fornuft, er dette filmen for deg. Gjennom seks forskjellige, hverdagslige situasjoner, følger vi alminnelige mennesker som blir pushet forbi grensen for hva de kan akseptere. For hva skjer når man bestemmer seg for å la følelsene ta totalt overhånd? De aller fleste av oss teller til ti og innser at om det siviliserte samfunn skal bestå, må vi bare vende det andre kinnet til. Personene vi møter her, bestemmer seg derimot for at nok er nok og slipper alle hemninger. Resultatet er både mørkt, makabert og fryktelig underholdende. Til tross for en morbid humor, så vil nok de aller fleste kjenne seg igjen i situasjonene og glede seg over hvor herlig det er når noen slår tilbake. Med en samling av velkjente skuespillere fra Argentina, deriblant Ricardo Darín og Darío Grandinetti, har regissør Damián Szifrón laget det som var en av årets store publikumsvinnere under Cannes-festivalen. Med seg på laget har han også de velkjente brødrene Pedro og Augustín Almodóvar som produsenter.

Du er med i trekningen av to billetter dersom du deler eventet til Norsk Filmdistribusjon på Facebook-veggen din senest onsdag 11. mars.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!