Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Wild Tales – førpremiere hovedbilde
torsdag 
20:40

Wild Tales – førpremiere

ntso

Gikk du glipp av Damían Szífrons WILD TALES, fjorårets desiderte publikumsfavoritt? Nå treffer galskapen kinolerret rundt om i hele landet. Film fra Sør inviterer i samarbeid med Norsk Filmdistribusjon og Nordisk Film Kino til førpremiere på noe av det mørkeste, mest morbide og morsomste norsk filmpublikum har sett på lenge. Publikum får selvfølgelig servert litt godt i glasset.

Tid fra kl. 20.40 – 23.00

Billetter kjøpes her.

Se trailer her.

OM FILMEN
Om du noen gang har blitt irritert over idioten i bilen foran deg, eller parkeringsvakten som nekter å høre på fornuft, er dette filmen for deg. Gjennom seks forskjellige, hverdagslige situasjoner, følger vi alminnelige mennesker som blir pushet forbi grensen for hva de kan akseptere. For hva skjer når man bestemmer seg for å la følelsene ta totalt overhånd? De aller fleste av oss teller til ti og innser at om det siviliserte samfunn skal bestå, må vi bare vende det andre kinnet til. Personene vi møter her, bestemmer seg derimot for at nok er nok og slipper alle hemninger. Resultatet er både mørkt, makabert og fryktelig underholdende. Til tross for en morbid humor, så vil nok de aller fleste kjenne seg igjen i situasjonene og glede seg over hvor herlig det er når noen slår tilbake. Med en samling av velkjente skuespillere fra Argentina, deriblant Ricardo Darín og Darío Grandinetti, har regissør Damián Szifrón laget det som var en av årets store publikumsvinnere under Cannes-festivalen. Med seg på laget har han også de velkjente brødrene Pedro og Augustín Almodóvar som produsenter.

Du er med i trekningen av to billetter dersom du deler eventet til Norsk Filmdistribusjon på Facebook-veggen din senest onsdag 11. mars.

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Vinterland 2023
søndag
12:00

Jul i Vinterland 2023

Her kan du oppleve en hel handlegate av flotte utsalgssteder med gaver, mat, klær, leker og mye mer.

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: MiniMunch: Barnas Kunstdag
søndag
14:30

MiniMunch: Barnas Kunstdag

MUNCH ønsker å sette barnas kunstopplevelse i sentrum, og la dem møte kunsten på deres egne premisser.