Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Webinar om kreft og mental helse etter pandemien hovedbilde
torsdag 
11:30
Kreftforeningens Vitensenter

Webinar om kreft og mental helse etter pandemien

Velkommen til webinar hvor vi vil reflektere over hva de to årene med pandemi har gjort med oss og hvordan man best mulig kan takle livet nå som forholdene er i ferd med å normaliseres igjen.

Etter to lange år har vi endelig sluppet både meteren og munnbindet. For mange har det vært en tøff periode å komme gjennom. Vi har invitert Ingrid Stenstadvold Ross, generalsekretær i Kreftforeningen, og Linda Berg-Haggelund generalsekretær i Mental Helse, til å reflektere over hva de to årene har gjort med oss og hvordan man best mulig kan takle livet nå som forholdene er i ferd med å normaliseres igjen. Det er fortsatt menge som er engstelig og som fortsatt må holde meteren.

Siden det er begrenset antall plasser tilgjengelig for publikum, ber vi om at de som er interessert i å være fysisk tilstede, melder seg på. Webinaret er gratis.

Meld deg på her: Kreft tar ikke pause – om mental helse april 2022 (kreftforeningen.no)

Meld d

Du kan også se webinaret live via denne siden. Vi anbefaler at du går inn i god tid før start.

 

Webinaret vil foregå 7. april i Kreftforeningens Vitensenter, Kongens gate 6 i Oslo sentrum. Lokalet har universell utforming med inngang fra gatenivå.

Dørene åpner klokken 11.00. Fra kl. 11.30 leder spesialsykepleier Heidi Brorson oss gjennom en samtale med de to generalsekretærene.

Relaterte saker