Arrangementet er fullført.

We love the 90’s på Telenor Arena hovedbilde
torsdag 

We love the 90’s på Telenor Arena

Scooter er en av artistene som skal opptre på Telenor Arena under "We love the 90's"

Scooter, Kaptain Jack, Dr. Bombay og Daze er bare noen av de som i disse dager reiser rundt på tidenes Party-turnée. 28. april kommer de til Oslo, Telenor Arena for å bringe nostalgien frem blant Oslos befolkning.

We Love The 90’s 2011 ble en gigantisk suksess og 22 000 mennesker mimret seg igjennom hele 90-tallet til opptredener fra Vengaboys, E-Type, 2 Unlimited, Dr. Alban, Infinity og Reset. Nå er We Love The 90’s tilbake, og når 2012 turneen åpner i Stavanger den 13. april er det med noen av de største dance artistene noen sinne! I 2012 får Stavanger, Bergen, Trondheim, Ålesund og Oslo besøk av Scooter, Culture Beat, Dr. Bombay, Haddaway, Captain Jack og Daze.

Showet ledes av tidligere VG lista topp 20 general H.C. Andersen, og hans gode venn og tidligere P3 programleder Håvard ”Howard” Sylte.

Etter showet holdes den offesielle Etterfesten på gamle MonaLisa huset, nåværende Grensen 10. Der vil det være tre DJer og matservering frem til klokken 03:00.

Billettpris: 495,-

Les mer om «We love the 90’s» og se hvem som kommer for opptre >>

Bestill billetter til «We love the 90’s» >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
tirsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
tirsdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
tirsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.