Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Walk For Freedom Oslo hovedbilde
lørdag 
12:00

Walk For Freedom Oslo

ntso

Den 15. oktober 2016 vil mennesker verden rundt stå opp for rettferdighet gjennom arrangementet Walk For Freedom.

Markeringen er et samarbeidsprosjekt som er ledet av A21, en global anti-menneskehandel organisasjon som er dedikert til å bekjempe slaveri og avskaffe urettferdighet i det 21. århundret.

Markeringen er ingen protest, men et stille tog hvor vi går i rekke en og en, på vegne av de over 27 millioner menn, kvinner og barn som fremdeles er fanget i slaveri.

Årets arrangement vil skje i over 250 byer, hvor 13 av disse er norske. Med markeringen ønsker A21 å bevisstgjøre enkeltmennesker om at det moderne slaveri er et samfunnsproblem som ikke kun skal løses av politikere, men noe vi alle kan ta del i.

I fjor ble det gjennomført markeringer i over 200 byer, hvor 9 av disse var norske. Til sammen ble det delt ut over 4000 informasjonsflyers, hvor mennesker i Norge ble opplyst om menneskehandel.

Lørdag 15. Oktober, Kl 12:00-15:00, Spikersuppa (Foran Stortinget)

Ønsker du å delta på årets Walk For Freedom? Få mer informasjon om årets arrangement og registrer deg på: www.a21.org/walk

Relaterte saker

Eventbilde: Foredrag: Når kommer torsken tilbake til Oslofjorden?
torsdag
17:00

Foredrag: Når kommer torsken tilbake til Oslofjorden?

Sissel Jentoft vil gi et innblikk i status på torsken som lever i Oslofjorden – og de nærliggende havområder – og hvorfor genetikken kan gi oss ny kunnskap som kan være viktig for å redde torsken fra full kollaps.