Søk i Aktiv i Oslo

Voksenfest på Teknisk Museum hovedbilde

Voksenfest på Teknisk Museum

Sent - voksenkveld på Teknisk Museum

Opplev Teknisk Museum på en ny måte med konserter, liveopptreden fra overskuddsmateriale fra animasjonsfilmen Slipp Jimmy fri og servering i flere barer.

Teknisk Museum inviterer til SENT – en kveld på museet med 18-årsgrense med konserter, (denne gangen kultbandet LØKBRØD, pub-quiz) spesialomvisninger og fri utforskning i alle museets utstillinger og Vitensenteret. Gå ikke glipp av Jimmy Polaris, en liveoppsetning med utgangspunkt i materiale fra animasjonsfilmen Slipp Jimmy fri.

Jimmy Polaris

Christopher Nielsen leder an i en forestilling med lyd, lys, bilder og fyrverkeri, sammen med Matt Willis Jones og bandet Masselys. Med utgangspunkt i overskuddsmateriale fra animasjonsfilmen Slipp Jimmy fri, danser konturer av fargesterke skikkelser ”i en kakofoni av psykedeliske billedeksperimenter til rytmisk musikk – mutert disco og repetitive figurer av trommer, bass, gitar, synth og samples, utført på stedet av musikere og visuelltoperatører.”

Konsert med kultbandet Løkbrød

Med en fanskare som vokser fortere enn karse i en melkepakke, har LØKBRØD eksistert i 12 år i grenselandet mellom rock, viser og avantgarde. De er kjent for låter som Sett nerri fjæra og ser på en ræv, Danske folk (12 øl) og Stoltenberg kjører panservogn i rasende fart over tundraen.

Etter mange år i hjemmestudio, med et stort antall selv-distribuerte CDer, har Løkbrød siden 2009 begynt å gjøre seg gjeldende som live-band. Nå disker de opp på Teknisk Museum.

Utstillingsåpning: Electroboutique på Telemuseet

I en blanding av elektronisk kunst og lekker pop-art, inviterer installasjonene til dialog samtidig som de problematiserer temaer som bedriftsansvar og kunstens rolle i et kapitalistisk og informasjonssaturert samfunn.

Kunstnerkollektivet Electroboutique skaper lekne, interaktive verk, som samtidig stiller skarpt kritiske spørsmål på en subtil måte.

Kunstnerne bak Electroboutique, Alexei Shulgin and Aristarkh Chernyshev, bor og jobber i Moskva og London. De er veletablerte mediekunstnere både hjemme i Russland og internasjonalt.
Electroboutique på Telemuseet – 15. mars til 12. august 1012

JA, HJERNE – i samarbeid med MENSA

Er du intelligent? Under SENT kan du, i regi av MENSA, ta en fullstendig IQ- test, eller prøve deg på litt mindre omfattende tester. Ifølge John Kotter er intelligens: «Sterke analytiske egenskaper, god dømmekraft og egenskapen til å tenke strategisk og flerplanlig». IQ er et mål på nettopp dette. Det står for «Intelligence Quotient». Det gir en indikator på hvor du befinner deg i forhold til din egen aldersgruppe i befolkningen. MENSA lover også annen hjernemoro.

Som vanlig byr museet på quiz, servering fra flere barer, astroamfi, årets hovedutstilling Mind Gap.

Inngang:  Ordinær kr 100, studenter kr 50

Les mer om SENT på Teknisk Museum >>

Relaterte saker

Eventbilde: Sunnas musikkbingo
onsdag
16:00

Sunnas musikkbingo

Klar for en fantastisk kveld fylt med moro, musikkbingo og god mat?

Eventbilde: Barcode Quiz – hver onsdag!
onsdag
17:05

Barcode Quiz – hver onsdag!

Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.

Eventbilde: Nieu quiz
onsdag
19:00

Nieu quiz

Dette er en allmennquiz som passer for alle, og det blir selvfølgelig en maratontabell som blir gående utover høsten.