Arrangementet er fullført.
VitenSmak er en serie arrangementer ved Vitenparken hvor vi byr på deilige smaksopplevelser og ny kunnskap om mat og drikke.
Kveldens måltid:
– Parmaskinke, parmesan og andre italienske smaker
– Carpaccio av skrei marinert i olivenolje med kokkens friske tilbehør
– Mørk sjokoladekake servert med olivensalat
Vi skal smake på et utvalg forskjellige olivenoljer og få et kort foredrag om de ulike oljenes egenskaper. Vi skal også ha en samtale om bruksområder ved Erminio Monteleone, professor i sensorikk ved universitetet i Firenze og Aina Bidou fra Oliviers & Co
Det blir også goodybag til alle deltagere fra Oliviers & Co og vi byr på italiensk atmosfære.
Billett kr 450,- per deltager
Arrangementet er i samarbeid med NOFIMA og Oliviers & Co
Fredrik A Dahls vei 8
1430 Ås
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.