Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vinter BaseCamp 16-26 år hovedbilde
lørdag 
08:00
DNT Oslo og Omegn

Vinter BaseCamp 16-26 år

BaseCamp er sosialt, artig og utfordrende – vi tar sommerens suksess til vinterfjellet og byr på skiturer, trugeturer, snøhulegraving, topptur, telting og mye annet gøy!

Målet er å få vært masse ute og på tur, være sammen med andre turglade ungdommer, kose oss masse, og lære noe nytt, enten det er snøhulegraving eller en telemarkssving på fjellskia dine.

Gjendesheim er et supert utgangspunkt for aktiviteter, og vi er høyt til fjells. Derfor krever vi at du har ordentlig bekledning, fjellskiutstyr, vintersovepose og liggeunderlag for uteovernatting.
Vi stiller med alt av telt, utstyr til matlaging og andre aktiviteter, men det er viktig at du leser pakkelista nøye.

Meld deg på, enten sammen med en venn eller alene. I løpet av dagene på Basecamp har du garantert fått noen nye turvenner.

Foto: Sindre Thoresen Lønnes/DNT

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt sommervarmen i utebadet!
søndag

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren! Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet i tillegg hoppetårn, sklie og masse mer.

Eventbilde: Gratis omvisning i Botanisk hage
søndag
13:00

Gratis omvisning i Botanisk hage

Guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!