Arrangementet er fullført.

Vinsmaking med Pontus Dahlstrøm fra Maaemo hovedbilde
tirsdag 
19:00

Vinsmaking med Pontus Dahlstrøm fra Maaemo

ntso

Maaemo er som Norges eneste restaurant med to Michelin-stjerner, en ledestjerne i den norske mathimmelen. Med sin klare og tydelige matfilosofi med bruk av lokale og kortreiste råvarer, har de raskt etablert seg som et trekkplaster for matelskere fra hele verden.

Tilsvarende skryt har også restaurantens sammensetning av drikkemenyen fått. De fokuserer på perfekt matching med maten, ofte med drikke fra små og mindre kjente produsenter. Økologiske og naturlige råvarer preger også drikkemenyen. Og bak denne menyen finner vi Pontus Dahlstrøm.

Pontus Dahlstrøm, født i Finland, flyttet til Norge i 1999. I 2000 startet han som Sommelier på Bagatelle, hvor han jobbet i 5 år. Etter 5 år i Moestue vendte han tilbake til restaurantverden og startet Maaemo sammen med Esben Holmboe Bang og Jon-Frede Engdahl i desember 2010. I 2012 gikk Maaemo som første restaurant i Norden direkte fra 0 til 2 stjerner i Michelinguiden.

Mathallen er stolte over å kunne invitere Pontus til Mathallens vinklubb denne kvelden. Pontus vil ta dere gjennom sin og Maaemos vinfilosofi. Han vil gjennomgå noen gode tips til alternative viner i forhold til de mer klassiske, samt gi råd og retningslinjer til matching av mat og drikke.

Man vil denne kvelden smake 6 viner, hvorav 3 av vinene vil bli matchet med en smakebit av mat.

Dette er en kveld som anbefales til alle som ønsker å lære litt mer om matching av mat og drikke av en av Norges fremste personligheter på området, samt lære mer om Maaemos vinfilosofi.

Tid: Kl. 19.00-21.00

Sted: Matsalen (mesaninen) i Mathallen Oslo

Pris: Kr. 450,- (dette inkluderer smaking av 6 viner og 3 snacksretter)

Meld deg på til dette arrangementet her. 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Bondens Marked på Vinkelplassen
lørdag

Bondens Marked på Vinkelplassen

Bli med på høstens første Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bondens Marked – Birkelunden
lørdag

Bondens Marked – Birkelunden

Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.