Arrangementet er fullført.

Vinn billetter til Scandinavias største 90-talls party! hovedbilde
fredag 

Vinn billetter til Scandinavias største 90-talls party!

fLxjhJ5EzXPY7XXpoyFjboEBugWz4HrN2J3OsRZSpzA

Valhall Arena 25. april 2015

We Love The 90s er Nord Europas største 90 talls show og har blitt avholdt over hele Scandinavia siden 2011. I år er de tilbake med det største showet noensinne, fullpakket med det største artistene fra 90 tallet, lasere, pyro og andre spesialeffekter og en gigantisk sceneproduksjon. Showet går non-stop uten pauser i over 4 timer, og gir deg en nostalgitripp du ikke får noe annet sted.

Her kan du stikke av med to billetter til showet eller to billetter til offisielle afterpartyet for We Love The 90s 2015 på Løve Rest. & Bar.

Det blir garantert en fet opplevelse på begge plasser!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å fortelle oss hvem som er/var din favorittartist fra 90-tallet.

Svaret sender du til: morten@aktivioslo.no

Vinneren trekkes 24. april kl. 18.00

Lykke til! :)

 

Relaterte saker

Eventbilde: Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten
mandag
19:30

Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten

Pjotr I. Tjajkovskijs nydelige musikk, medrivende dans, en eventyrlig handling samt fantastiske kostymer og scenografi venter tilskuerne og gjør denne oppførelse til en fasinerende opplevelse.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»