Arrangementet er fullført.
Nye & gamle vinverden presentert av Francois Lurton.
Etter drøye 25 år i vinverdens toppskikt er François Lurton fremdeles like aktuell. På slutten av 80 og 90 tallet jobbet François som flying winemaker i Argentina, og begynte å kjøpe vinmarker for å bygge opp nye vingårder. Pionerånd og hardt arbeid har gitt suksess og i dag lager han viner med fantastiske resultater fra både nye og gamle verden.
Vi setter sammen en tre rettes meny for kvelden med viner presentert fra François Lurton til hver rett.
3 retters meny med vin kr 995,-.
For reservasjon og meny ta kontakt med oss på e-post bordbestilling@restaurantlouise.no eller telefon 22830060.
Unn deg en yogaøkt med en unik utsikt over Oslofjorden. Start dagen din på en avslappende måte og nyt en sunn frokost før resten av dagen begynner.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.