Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vinkveld med Castillo Perelada hovedbilde
torsdag 

Vinkveld med Castillo Perelada

468_2015_02_16_130856

Mathallen Oslo – Torsdag 5. mars 2015

Her inviterer Mathallens Vinklubb til vinkveld med Castillo Perelada.

Denne kvelden får de besøk av produsenten Castillo Perelada beliggende helt nord i Spania, nær grensen mot Frankrike. Gjennom flere generasjoner har denne produsenten utviklet anerkjente viner av høy kvalitet. Mer enn 300 hektar vinmark beliggende mellom Pyreneene og Middelhavet gir et svært distinkt og karakteristisk jordsmonn med særpregede viner. Særlig er den knusktørre og friske Cava Lykkebobler blitt meget godt mottatt i Norge.

Produsentene vil gi en presentasjon av vingården, vinene og vinfilosofien. Deretter får man smake på følgende viner med noen pintxos (tapas) til vinene:

Perelada Lykkebobler brut Natur (cava)
Perelada Lykkebobler brut rosè (cava)
Perelada 5 fincas 2009
Perelada XIII Lunas
Perelada Jardins Negre 2013

Tid fra kl. 19.00 – 21.00

Pris: Kr. 380,- per person

Her kan du se mer og melde deg på.

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.