Arrangementet er fullført.

Vinkurs -Klassiske rødviner på 1-2-3 hovedbilde
torsdag 

Vinkurs -Klassiske rødviner på 1-2-3

468_2014_12_09_154055

Mathallen Oslo – Torsdag 19. februar 2015

Hvordan lages rødvin og hvilke andre egenskaper enn fargen skiller egentlig en hvitvin og en rødvin? Er en rødvin alltid fatlagret og blir alle rødviner bedre med litt alder?
Denne kurskvelden er forbeholdt de klassiske rødvinene.

De går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin.
Opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter er viktige faktorer vi tar for oss, pluss mange, mange fler.
De går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Du får smake seks klassiske rødviner denne kvelden:
Cabernet Sauvignon fra Bordeaux, Frankrike
Pinot Noir fra Burgund, Frankrike
Syrah fra Rhônedalen, Frankrike
Tempranillo fra Rioja, Spania
Nebbiolo fra Piemonte, Italia
Sangiovese fra Toscana, Italia

Kurset inkluderer:

Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset

Pris: 690,- pr. person

Se mer her.