Arrangementet er fullført.
Hvordan lages rødvin og hvilke andre egenskaper enn fargen skiller egentlig en hvitvin og en rødvin? Er en rødvin alltid fatlagret og blir alle rødviner bedre med litt alder?
Denne kurskvelden er forbeholdt de klassiske rødvinene.
De går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin.
Opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter er viktige faktorer vi tar for oss, pluss mange, mange fler.
De går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Du får smake seks klassiske rødviner denne kvelden:
Cabernet Sauvignon fra Bordeaux, Frankrike
Pinot Noir fra Burgund, Frankrike
Syrah fra Rhônedalen, Frankrike
Tempranillo fra Rioja, Spania
Nebbiolo fra Piemonte, Italia
Sangiovese fra Toscana, Italia
Kurset inkluderer:
Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
Pris: 690,- pr. person
Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.
Helaften med søkelys på mat og vin i kombinasjon! De serverer en fire-retters meny akkompagnert av hele 11 viner. Bølgen & Berens gir deg tankegangen bak vinvalgene, og loser deg gjennom en helaften med velsmak.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.