Søk i Aktiv i Oslo

Alicia Torres-Martinez og utstillingen «33» og dikt av Bertrand Besigye hovedbilde

Alicia Torres-Martinez og utstillingen «33» og dikt av Bertrand Besigye

Vernissasje med Alicia Torres-Martinez og utstillingen «33» og dikt av Bertrand Besigye
 
Cin Cin Restaurant gleder seg over enda en ny utstilling og inviterer til vernissasje med levende musikk, diktopplesning med Bertrand Besigye og velkomstdrikke med herlige kanapeer til.

” … Nei, det finnes jo aldri to like momenter, aldri to like opplevelser eller følelser, tanker, personer, tabuer, pupper, føtter, middager, kroppsformer… basta! 33 pust Alicia…” Dette er min indre dialog i hverdagen som projiseres i min kunst. (Alicia Torres-Martinez)

Alicia Torres-Martinez om utstillingen “33:
Jeg søker å formidle et svarthvit-paradoks mellom de vakre og de brutale følelser som finnes hos meg… balansen? quizas… 33. Skam, skjønnhet, kjærlighet, frustrasjon, glede, sorg, håp, du, han, jeg. Jeg handler mest etter instinkt, jeg leter etter selvopplevelse og kommunikasjon via farger og teksturer, ord er ikke nok for min indre revolusjon.

Vanligvis tar jeg rikelig med pauser under maleprosessen. Da teller jeg til 33 mens jeg observerer, prater, føler det som maleriet sier til meg. Kunstverket er en døråpner for følelsenes kontraster og en dynamisk fargerik dialog mellom indre og ytre verdier preget av sterke farger, rytmisk og samtidig kaotisk linjespill, markerte svarte konturer og ofte et grovt og bredt strøk. Mine arbeider er, i store og små formater, i et eksperimenterende, spontant språk, kunstverket skriker i farger etter å bli hørt og sett. Collage og tegning/malerigjenstander som noen ganger er glemt, alt er mulig, ingenting er feil. Bruk rikelig på lerretet, gjenbruksmaterialer og ta pauser… tell til 33.

Personalia:
Alicia Torres-Martinez, selvstendig og autodidakt maler (f. 1979) fra Elche (Spania). Utdannet innen pedagogikk og har jobbet 10 år som barneskolelærer med fokus på kunst for barn. Startet utdanning hos Einar Granum kunstfagskole.

Separatutstillinger:
– 2012: “Mi sexto sentido”Café Mucho Mas ( Grunneløkka)
– 2011: ”Pasion” Årstiden Cafe ( Gaustad)

Velkommen til Cin Cin!

Relaterte saker