Arrangementet er fullført.

Verdivurdering av antikviteter og kunst på Hadeland Glassverk hovedbilde
tirsdag 
12:00
Hadeland Glassverk

Verdivurdering av antikviteter og kunst på Hadeland Glassverk

Har du kunst, møbler, antikviteter, moderne design eller eldre glass av god kvalitet du ønsker å få verdivurdert for å selge eller få vite mer om?

Tirsdag 18. august besøker Blomqvists eksperter Hadeland Glassverk for kostnadsfri vurdering og innlevering av kunst, antikviteter, møbler, moderne design, og eldre glass. Vi søker spesielt etter kunst- og bruksglass fra Hadeland Glassverk.

For våre kunders sikkerhet, må møtetid avtales igjennom e-post til kontakt@blomqvist.no. Du møter oss i Auditoriet, med inngang i Galleri 1.

For mer informasjon ta kontakt med våre eksperter:

Knut Arne Brembo, Kunst og moderne design
Knut.arne.brembo@blomqvist.no

Anniken Forsberg, Moderne design og antikviteter
Anniken.forsberg@blomqvist.no

Trond Schøning, Antikviteter og eldre glass
Trond@blomqvist.no

Mulighet for avtale om kostnadsfri transport til Fornebu av innleverte objekter (forbehold om plass).

Blomqvist er Norges største og ledende auksjonshus. I 150 år har Blomqvist solgte kunst og verdifulle objekter til et stort norsk og internasjonalt marked. Siden 2006 har Blomqvist avholdt nettauksjoner i tillegg til klassiske auksjoner og privat formidlingssalg, og i dag selger auksjonshuset over 25 000 objekter i året til markedet best priser. Blomqvist har ved mange anledninger solgt eldre glass fra verksted som Hadeland Glassverk og holder de fleste auksjonsrekordene på norsk glass, i tillegg til den fremste ekspertisen på markedet.

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.