Arrangementet er fullført.

Verdivurdering av antikviteter og kunst på Hadeland Glassverk hovedbilde
tirsdag 
12:00
Hadeland Glassverk

Verdivurdering av antikviteter og kunst på Hadeland Glassverk

Har du kunst, møbler, antikviteter, moderne design eller eldre glass av god kvalitet du ønsker å få verdivurdert for å selge eller få vite mer om?

Tirsdag 18. august besøker Blomqvists eksperter Hadeland Glassverk for kostnadsfri vurdering og innlevering av kunst, antikviteter, møbler, moderne design, og eldre glass. Vi søker spesielt etter kunst- og bruksglass fra Hadeland Glassverk.

For våre kunders sikkerhet, må møtetid avtales igjennom e-post til kontakt@blomqvist.no. Du møter oss i Auditoriet, med inngang i Galleri 1.

For mer informasjon ta kontakt med våre eksperter:

Knut Arne Brembo, Kunst og moderne design
Knut.arne.brembo@blomqvist.no

Anniken Forsberg, Moderne design og antikviteter
Anniken.forsberg@blomqvist.no

Trond Schøning, Antikviteter og eldre glass
Trond@blomqvist.no

Mulighet for avtale om kostnadsfri transport til Fornebu av innleverte objekter (forbehold om plass).

Blomqvist er Norges største og ledende auksjonshus. I 150 år har Blomqvist solgte kunst og verdifulle objekter til et stort norsk og internasjonalt marked. Siden 2006 har Blomqvist avholdt nettauksjoner i tillegg til klassiske auksjoner og privat formidlingssalg, og i dag selger auksjonshuset over 25 000 objekter i året til markedet best priser. Blomqvist har ved mange anledninger solgt eldre glass fra verksted som Hadeland Glassverk og holder de fleste auksjonsrekordene på norsk glass, i tillegg til den fremste ekspertisen på markedet.

Relaterte saker

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.