Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Velkommen til Oslo 2017 hovedbilde
onsdag 
18:30

Velkommen til Oslo 2017

Velkommen til Oslo!

Er du en ny student i Oslo til høsten? Har du vært borte fra byen på ferie i sommer? Da er dette arrangementet du ser etter!

Velkommen til Oslo er en plattform der du som student kan finne deg en menighet å plante røtter i. Ønsket er å være en nøytral arena der du kan bli kjent med menighetene i Oslo gjennom å prate og henge med representanter fra hver og en av dem. I tillegg ønsker velkommen til Oslo å feire et nytt studieår med deg, om du er ny student i byen eller om du har vært her i alle år!

Grillene er klare, ta med grillmat!

Velkommen skal du være!

Program for dagen:
18.30 : Grill, stand og henging
19.30 – 21.30 : Konsert, underholdning ++
21.30 – 22.00 : Vel hjem!

Arrangementet finner du på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.