Kurset for deg som er vegetarianer eller som bare ønsker å bruke mer grønnsaker i matlagingen. Dette kurset vil gi deg inspirasjon til spennende og estetisk fine vegetarretter, både til hverdags og fest.
Mål for kurset
Er du nysgjerrig på mat uten kjøtt eller fisk? Vi vil benytte oss av meieriprodukter og egg, men utenom det skal vi lage rene grønnsaksretter. Målet med kurset er å lage noe som også ser bra ut i presentasjonen. Vi skal bruke kjente og mindre kjente råvarer og tilberede på en delikat og smaksrik måte. Vi skal unngå blandet salat og grønnsakspasta, men heller utvikle det estetiske også på vegetarsiden.
Målgruppe for kurset
Kurset passer for deg som vil lære mer om vegetarmat. Det kreves at du har lagd litt mat, og er komfortabel med enkle måter å tilberede friske råvarer på.
Forkunnskap
Kurset passer for deg som har laget en del mat fra før.
Pris: 1100,- (Utgifter til råvarer kommer i tillegg, kr 250)
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.