Arrangementet er fullført.

Vårens beste hvitviner og roséviner hovedbilde
torsdag 

Vårens beste hvitviner og roséviner

Vårens beste rosé- og hvitviner på Tjuvholmen Sjømagasin

Opplev mat og vin i en spennende kombinasjon og bli med på en spesialsmaking av herlige hvitviner og roséer på Tjuvholem Sjømagasin.

Sett av søndagen på Tjuvholmen Sjømagasin til en interessant vinprat med blant andre Masciarelli, Laroche, Raventos, André Lurton, J.P. Chenet, Mazzei, Champagne Mansard, Von Winning og mange, mange fler.

Denne søndagen vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner, med egne stands hvor du blant annet kan få smake:
• Et utvalg av Sauvignon Blanc-viner til vårens asparges
• Chardonnay fra hele verden
• Vårens aller beste roséviner

Her kan du i ro og mak besøke de enkelte utstillerne, lære mer om vinene deres, smake nye årganger av gamle kjenninger og kanskje finne noen nye spennende viner.

Det vil også være mulighet for å delta på eksklusive foredrag i løpet av arrangementet. Påmelding til disse foredragene skjer ved oppmøte.

• Sannheter og myter om mat og vin med Frithjof Nicolaysen, kl. 14.00
• Lær å smake vin med Master of Wine Sebastian Bredal, kl. 15.00

Pris: 250,-

Les mer og meld deg på på Apertifs hjemmesider >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.