Arrangementet er fullført.
Opplev mat og vin i en spennende kombinasjon og bli med på en spesialsmaking av herlige hvitviner og roséer på Tjuvholem Sjømagasin.
Sett av søndagen på Tjuvholmen Sjømagasin til en interessant vinprat med blant andre Masciarelli, Laroche, Raventos, André Lurton, J.P. Chenet, Mazzei, Champagne Mansard, Von Winning og mange, mange fler.
Denne søndagen vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner, med egne stands hvor du blant annet kan få smake:
• Et utvalg av Sauvignon Blanc-viner til vårens asparges
• Chardonnay fra hele verden
• Vårens aller beste roséviner
Her kan du i ro og mak besøke de enkelte utstillerne, lære mer om vinene deres, smake nye årganger av gamle kjenninger og kanskje finne noen nye spennende viner.
Det vil også være mulighet for å delta på eksklusive foredrag i løpet av arrangementet. Påmelding til disse foredragene skjer ved oppmøte.
• Sannheter og myter om mat og vin med Frithjof Nicolaysen, kl. 14.00
• Lær å smake vin med Master of Wine Sebastian Bredal, kl. 15.00
Pris: 250,-
Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken! I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.
Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.
Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.