Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Valdres Sommerballett hovedbilde
lørdag 

Valdres Sommerballett

“Valdres Sommerballett” 24. juni – 1. juli for alder 6 år opp til profesjonelle dansere, i regi av Den Norske Ballettskole (www.dnbs.no)

 

“Valdres sommerballett” lanseres for første gang i 2017 i samarbeid med “Valdres sommersymfoni” for å inspirere og utvikle unge ballett talenter, og å forbinde kunstformen; ballett, og musikk. Ledende internasjonale pedagoger og dansere/artister innen den russisk ballettmetodikk kommer for å undervise, profesjonalisere, utvikle og inspirere de unge ballett talentene.

Søknadsfrist: 1. februar 2017.

For mer informasjon se www.sommerballett.no

 Foto: Stian Schioldborg, www.magentastudios.no

Relaterte saker

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.

Eventbilde: Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli
lørdag
21:00

Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli

Dans deg inn i julis tropenetter på Brød & Sirkus. Ett av få utesteder og klubber som holder åpent gjennom sommeren, og hver lørdag vil de sørge for en deilig klubbsommer!

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.