Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstillingsåpning – FOCUS hovedbilde
onsdag 

Utstillingsåpning – FOCUS

ntso

ÅPNING 12. mai kl. 19:00 i GalleriNeuf.

GalleriNeuf ønsker velkommen til semesterets siste utstilling. Kunstneren Amina Sahans malerier og tegninger har en særegen og uttrykksfull stemning. Motivene hennes er mennesker, både i større situasjoner og som portrett.

Enhver person har en unik historie, og kunstneren forsøker å få frem disse ved ulike teknikker og bruken av farger og komposisjon.

Flere av verkene har utgangspunkt i fotografier av ukjente mennesker i ulike byer i Irak. Bakgrunnen er kunstnerens interesse for situasjonen hos mennesker i et land som har vært gjennom krig. Fra hverdagsmotiver til portrett, ønsker Sahan å bringe oss nærmere enkeltindivider i en krigssituasjon.

Sahan forsøker å beskrive den realistiske situasjonen samtidig som hun vil få frem et uttrykk. Hun benytter seg av fargene som et medium for å kommunisere en ønsket stemning med bildene og for å forsterke temaet.

Utstillingen står til og med fredag 22. mai.
Åpningstider: mandag – fredag kl. 18:00 – 20:00.

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!