Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstillingsåpning: All That Is Solid Melts Into Water hovedbilde
fredag 
18:00
Interkulturelt Museum

Utstillingsåpning: All That Is Solid Melts Into Water

Velkommen til utstillingsåpning fredag 28. april!

Det starter kl. 18.00 på Interkulturelt Museum med kort intro fra kuratorer og litt enkel servering, før dere får mulighet til å se første del av utstillingen som er der. Rundt kl. 19.00 går alle videre til Kunsthall Oslo, der åpningen fortsetter med servering og mulighet til å se den andre delen av utstillingen.

Gjennom samtidskunst, arkeologisk materiale og arkivfunn fortelles historier om nordisk utvikling av vannkraft, og møtet mellom modernitet og tradisjonelle samfunn, fra Norge til Latin-Amerika og fra Sápmi til Nubia. I utstillingen får du se arkeologiske gjenstander fra Nubia-ekspedisjonen på 1960-tallet og verk fra blant andre Theodor Kittelsen, Ignacio Acosta og Fadlabi.

Utstillingen er todelt og vises på Interkulturelt Museum i Tøyenbekken 5 og Kunsthall Oslo i Rostockgata 4. Utstillingslokalene ligger kun 10 minutters gange fra hverandre, så det anbefales å se begge. Utstillingen er kuratert av Mariam Elnozahy og Rado Ištok.

Les mer her.

Foto: Uppsala Museum.
Cassius Fadlabi, detalj fra The Weeping Hill, 2022.

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Fredsprisutstillingen: Kvinne – liv – frihet
torsdag
00:00

Fredsprisutstillingen: Kvinne – liv – frihet

Årets fredsprisutstilling er et levende møte med Narges Mohammadi og kvinnene som kjemper for frihet og menneskerettigheter i Iran.