Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling på S9 Galleri på Grunerløkka hovedbilde
fredag 

Utstilling på S9 Galleri på Grunerløkka

ntso

Galleri-E er drevet av unge lokale kunstnere fra Elvebakken VGS, som nå arrangerer en utstilling kalt Oneiromanti, som betyr drømmetyding. Utstillingen består av verker fra unge kunstnerspirer i nærmiljøet, som drømmer om å oppnå store ting.

Oneiromanti er det vitenskapelige studiet av drømmer, og er tema for utstillingen. For disse unge utstillerne, som så vidt har begynt sin kunstreise, er drømmer sentrale for deres uttrykk. De er kun i startfasen, med den perfekte muligheten til å følge drømmene deres, med kunsten som veiviser. Ved hjelp av ulike teknikker og utrykk tyder utstillerne de ulike sidene ved drømmer. Noen av disse uttrykkene antyder gledelige drømmer gjennom det gjennomførte og vakre, mens andre tyder frem smerte og angst for å mislykkes, i groteske marerittaktige og ubehagelige scenarioer.

Utstillingen står til 22. mai.

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

PÅ SØNDAG SKJER DET! ÅRETS BRYLLUPSMESSE Nr.1. Sikre deg billett til Din Bryllupsmesse på Grand Hotel.

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!