Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling med Marcin Bondariwicz hovedbilde
fredag 

Utstilling med Marcin Bondariwicz

 Marcin

Utstilling

Gallery E96 

Velkommen til utstillingen av Marcin Bondarowicz, 1976 født, velkjent tegner, illustratør artist fra Polen. Digitale printene til Bondarowicz er til salg.. 29 november 2013- 10 januar 2014 / 
Utstillingens kuratør: Firuz Kutal

Åpning: Fredag, 29 november kl. 18.00 / på Industrigata 67, 0357 Oslo .

Marcin Bondarowicz er en kjent navn innen i internasjonale tegnernes og illustratørenes verden. Han lager plakater og illustrasjoner for fagmagasiner, sosiopolitiske magasiner, samt informasjonsportaler på nettet. Han har i mange år jobbet med både polske og internasjonale presse. Blant annet “Forbes”, “Fokus”, “Media& Marketing Polska”, “Harvard Business Review Polska”, “BusinessWeek”, “Newseek-Polska”, “Eulenspiegel Satiremagazin” , “FBerliner Kurier” (Tyskland), “Cartoon Weekly” (Kina), “Puls” (Stor Britania), og “Himal Southasian” (Nepal). Han har både vært deltaker , jurymedlem og vinner av en rekke internasjonale konkurranser i klassen “redaksjonell og satirisk tegning.” Man finner hans arbeid i mange store samlinger.

“Min kunst refererer til tradisjonell polsk plakatkunst , som er filosofisk, kortfattet, ambisiøs og har en bredere sosial aksept. I kunsten min er det symbolske bilder som er selvbiografisk og eksistensielle. Selvbiografien ble et ly og et utgangspunkt for arbeidet mitt.

Åpningstider:
Tir.-Fre. 13.00- 18.00
Lør.- Søn.12.00 – 16.00
Man. stengt

Gallery E96
Industrigata 67, 0357 Oslo

Relaterte saker