Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling med Knut Flatin hovedbilde
fredag 

Utstilling med Knut Flatin

468_2014_10_27_104956

Galleri Heer – Fredag 7. november 2014

Kunstneren er både maler og grafiker, men har de senere årene arbeidet med maleri. Naturen er en inspirasjonskilde, men det ligger ofte noe tvetydig i bildene.

Flatin strekker grenser og dette gir en spenning både på det innholdsmessige og det formale plan. Han arbeider fram nye virkninger gjennom acrylfargenes laserende egenskaper, bygger opp billedflaten, lager romlige strukturer, dynamikk og lyriske passasjer.

“Huvudsak for meg er å skape uttrykk som kan aktivisere og stimulere. Eg har ein bodskap som eg trur når fram, og det er målet mitt”, sier kunstneren.

Åpent onsdag – fredag fra kl. 12.00 – 17.00 , lørdag og søndag fra kl. 12.00 – 15.00

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!