Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling med Gunn Vottestad hovedbilde
torsdag 

Utstilling med Gunn Vottestad

 

Utstilling

Gunn Vottestad på Artgate avd. Sinsen

 

16. januar åpner vi utstilling med Gunn Vottestad på Artgate avd. Sinsen. Vi gleder oss til utstillingen med Gunn Vottestad, sier daglig leder Alexandra Pacchielli ved Artgate avd. Sinsen
Gunn Vottestad er en av landets mest folkekjære kunstnere. Vottestad debuterte som kunstner i 1997 etter å ha studert tegning og maling i fem år, blant annet som elev hos Hans Köhler og ved Oslo Tegne og Maleskole. Vottestad er fra Vesterålen og motivene hennes er ofte de karakteristiske nordnorske husene som ble bygget etter andre verdenskrig. Noen ganger består bildene hennes av ett enslig hus, andre ganger er det større husklynger.
 
Vottestad har en lang utstillingshistorikk bak seg og har også stilt ut i New York og Paris. Hun er videre innkjøpt av en rekke samlinger som Statsbygg, Statoil Hydro, Grieg Shipping, NHO, Statsministerens kontor, Husbanken, Nordlandssykehusene, Sparebanken Nord-Norge og NSB for å nevne noen.
Vi ønsker store og små velkommen til en hyggelig utstilling!
 
Åpningstider:

Man-fre (tor): 11-17 (18)
Lør: 11-15

 

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Moments – Bryllupsmesse
søndag
11:00

Grand Moments – Bryllupsmesse

Suksessen gjentas på Grand Hotel – velkommen til en søndag fylt med eksklusive utstillere, motevisninger, Afternoon Tea og masse ny inspirasjon i flotte omgivelser.