Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling med Gro Hege Bergan hovedbilde
mandag 

Utstilling med Gro Hege Bergan

468_2014_08_24_123338

E.Gabrielsen Kunst og Ramme – Mandag 22. september 2014

Ta turen på separatutstilling med Gro Hege Bergan 11.-27. september 2014. På denne utstilingen viser Gro Hege Bergan malerier, etsninger, monotypier og digitaltrykk.

“Inspirasjon og motiver Det finnes arketyper i min bildeverden. Skøyteløpere og badende folk er gjengangere i etsningene. Da jeg gradvis begynte å jobbe med monotypi i 1995, kom det hus og etter hvert trær inn i bildet. Rundt tusenårsskiftet begynte jeg å male og bildene ble stadig mer avfolket, til fordel for hus og trær. Hus, helst av det slaget som snart vil være borte for alltid, så som gamle, gisne og sammenfalne låver eller små enkle hytter. Jeg bor i kanten av Østmarka omgitt av trær og har god utsikt til de markant skiftende årstidene vi er så heldige å ha her til lands. Det inspirerer og ansporer.” Gro Hege Bergan. 

ÅPNINGSTIDER:
MANDAG – FREDAG: kl. 10.00 – 17.00
TORSDAG: kl. 10.00 – 18.00
LØRDAG: kl. 10.00 – 15.00

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag
10:00

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.

Eventbilde: Sommermarked på Bærums Verk
lørdag

Sommermarked på Bærums Verk

Velkommen til et spennende sommermarked. Her kan du oppleve boder med mat, håndverk, kunst og andre spennende varer, i tillegg til de allerede etablerte butikkene på Bærums Verk.