Søk i Aktiv i Oslo

Utstilling med Espen Henningsen og Kim Bjartheim hovedbilde

Utstilling med Espen Henningsen og Kim Bjartheim

 funnygames

Det er med stor glede vi inviterer til utstilling med disse to fremadstormende kunstnerne på Artgate avd. Skøyen. Utstillingen åpner torsdag 6. september og står til 26. september.

Espen Henningsen har sin utdannelse bl.a. fra Statens Kunstakademi og Oslo tegne og maleskole. Han har stilt ut på anerkjente gallerier en rekke ganger, deriblant sammen med Collaborism på Statens Høstutstilling. Han har flere utsmykningsoppdrag bak seg, bl.a. Sisyfos Minigolfklubb, lokalene til Price Waterhouse Coopers (i samarbeid med Eivind Blaker) og har i sommer vært i Arendal og arbeidet med utsmykning av trapp i 3 etasjer og sjakt (12m høy) på Sam Eyde videregående skole i Arendal, sammen med Eivind Blaker.

Kim Bjartheim har sin utdannelse fra Strykejernet Kunstfagskole i Oslo og University of Kingston, England. Kim Bjartheims lekne og fargerike stil fascinerer. Ofte finner man tekstbudskap i bildene som kan referere til filmer, tegneserier eller selvopplevde hendelser. Kim har allerede en fast skare av beundrere og samlere og vi venter oss mye av Kim og hans kunst i årene fremover. Det er veldig hyggelig for oss, som de første i Oslo, å kunne presentere ham for publikum etter at han er ferdig med sin utdannelse i England.

Vi ønsker store og små hjertelig velkommen!

Artgate avdeling Skøyen
Drammensveien 126

Relaterte saker