Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Utstilling: Erna Gil Billdal hovedbilde
lørdag 

Utstilling: Erna Gil Billdal

Bilde 

Utstilling på Galleri Arctandria

Erna Gil Billdal 11. – 26. januar 2014 

Landskapet. Abstrahert, men likevel gjenkjennelig – det er det som er Erna Gil Billdals motiv, og det hun søker og ønsker å formidle til sitt publikum.

Fra sin oppvekst i Breim i Nordfjord bringer hun med seg sterke inntrykk som inspirerer til å gjengi naturen slik den er der; uforutsigbar og farlig, men også mektig og vakker. Det er også landskapsskildringer fra Østlandet der hun nå bor; et annet landskap, med mindre temperament, men likevel slående slik hun tolker det. Det tindrende, nærmest levende lyset – en fornemmelse av en ny vår; sildrende vann, åpne bekker, fossefall og glødende landskap. Kanskje nettopp det vi lengter etter nå.

 Dette er Erna Gil Billdals andre utstilling i Galleri Arctandria, og vi gleder oss til å ta fatt på 2014 med hennes malerier på veggene.

Hun har jevnlig stilt ut i Osloområdet gjennom en årrekke, og har således et stort publikum på Østlandet. 

Åpent: Hverdager 12-17, torsdag 12-18.
Helg 12-15. Mandag lukket.

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

PÅ SØNDAG SKJER DET! ÅRETS BRYLLUPSMESSE Nr.1. Sikre deg billett til Din Bryllupsmesse på Grand Hotel.

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!