Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

UTEKINO: Førpremiere på Beasts of the Southern Wild hovedbilde
torsdag 

UTEKINO: Førpremiere på Beasts of the Southern Wild

Utekino: Beasts of The Southern Wild

Lørdag 18. august blir Cinema Neufs bidrag til STUDiO-festivalen en svært eksklusiv, gratis, utendørsvisning av en av årets mest kritikerroste amerikanske filmer.

Filmen som vil vises er Beasts of the Southern Wild – et magisk-realistisk eventyr om seks år gamle Hushpuppy på leting etter moren sin i en verden som ligner en post-apokalyptisk versjon av de amerikanske sørstatene. Hushpuppy spilles av nykommeren Quvenzhané Wallis som ble plukket ut blant 3500 kandidater til rollen.

Filmens regissør er spillefilmdebutant Benh Zeitlin som dukket opp på radaren til filminteresserte i 2008 da kortfilmen Glory at Sea, om et sørstatssamfunn i sorg som bygger en båt for å gjenforenes med sine druknede familiemedlemmer og venner, begynte å sirkulere på festivaler rundt om i verden.

Arrangementet er gratis

Sted: Blindern, på gressplenen mellom Sophus Bugge og Fredrikke.

Les mer om arrangementet på Studentersamfundet >>

Relaterte saker

Eventbilde: Filmvisning og samtale i Kreftforeningens Vitensenter
lørdag
13:00

Filmvisning og samtale i Kreftforeningens Vitensenter

Vi viser den prisbelønte kortfilmen «Det ingen snakker om» produsert og regissert av Hansine Killingmoe Såstad. Hvorfor rammes så mange av senskader uten å være forberedt på det, og hvorfor blir det ikke pratet høyt nok om?