Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ulysses på Operaen hovedbilde
torsdag 

Ulysses på Operaen

Danseforestillingen Ulysses på Operaen

Ole Anders Tandberg er tilbake etter suksessen med Poppeas kroning sesongen 2009/2010. Denne gangen har han regien på Ulysses.

Om det hjelpeløse mennesket.
Ulysses har vært i krigen i 20 år, og Penelope har ventet og vært tro mot ham i alle disse årene. Nå vender han tilbake og vil teste sin hustrus troskap. Penelope har omsider gått med på å velge seg en ny mann, og erklærer at hun skal gifte seg med den som greier å spenne buen som bare Ulysses tidligere har klart. Først da har han fortjent hennes kjærlighet. Men hvorfor vil Ulysses teste Penelopes troskap, når han selv har vært utro i årevis? Hvorfor må han massakrere de andre konkurrentene når han allerede har henne? Tvinger ikke Ulysses frem en utrohet hos Penelope? Dette og mange andre spørsmål vil regissør Ole Anders Tandberg stille oss i denne forestillingen.
Menneskets eksistens fremstilles som fullstendig utrygg, utslitt og knust av den blinde og hensynsløse skjebnen. Når kjærligheten blir underlagt guders nykker, forkrøples mennesket og blir et hjelpeløst offer.

Premiere 11. mai 2012 kl. 19.30

Merk at starttiden på forestillingene kan variere!
Spilles også 13., 15., 18., 25., 29. mai og 1. og 3. juni
Varighet: Ca 3 timer

Les mer og bestill billetter til Ulysses på Operaen >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
onsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Afro Kids danseverksted
lørdag
14:00

Afro Kids danseverksted

Bli med på et forrykende danseverksted, med røtter fra Kenya tar Freddy og Richie barna med på en fusion av moderne og tradisjonell afrikansk dans.