Arrangementet er fullført.

Ulysses på Operaen hovedbilde
torsdag 

Ulysses på Operaen

Danseforestillingen Ulysses på Operaen

Ole Anders Tandberg er tilbake etter suksessen med Poppeas kroning sesongen 2009/2010. Denne gangen har han regien på Ulysses.

Om det hjelpeløse mennesket.
Ulysses har vært i krigen i 20 år, og Penelope har ventet og vært tro mot ham i alle disse årene. Nå vender han tilbake og vil teste sin hustrus troskap. Penelope har omsider gått med på å velge seg en ny mann, og erklærer at hun skal gifte seg med den som greier å spenne buen som bare Ulysses tidligere har klart. Først da har han fortjent hennes kjærlighet. Men hvorfor vil Ulysses teste Penelopes troskap, når han selv har vært utro i årevis? Hvorfor må han massakrere de andre konkurrentene når han allerede har henne? Tvinger ikke Ulysses frem en utrohet hos Penelope? Dette og mange andre spørsmål vil regissør Ole Anders Tandberg stille oss i denne forestillingen.
Menneskets eksistens fremstilles som fullstendig utrygg, utslitt og knust av den blinde og hensynsløse skjebnen. Når kjærligheten blir underlagt guders nykker, forkrøples mennesket og blir et hjelpeløst offer.

Premiere 11. mai 2012 kl. 19.30

Merk at starttiden på forestillingene kan variere!
Spilles også 13., 15., 18., 25., 29. mai og 1. og 3. juni
Varighet: Ca 3 timer

Les mer og bestill billetter til Ulysses på Operaen >>

Relaterte saker