Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Uhørt showcase: komakid (solo) // sup: Martin Fjalsett hovedbilde
onsdag 
20:00
Uhørt

Uhørt showcase: komakid (solo) // sup: Martin Fjalsett

Uhørt showcase presenterer to fantastiske sanger og låtskrivere; komakid & Martin Fjalsett!
Uhørt har showcaser hele uke 9, som ett ledd i det å vise frem artister som vi mener, folk bør sjekke ut!

komakid leder deg inn i et drømmende låtlandskap med en bittersøt undertone. Der rock møter ambient og elektronika, skapes det filmatiske låter hvor lek med kontraster mellom tekst og musikk gir lytteren en intens opplevelse. komakid tilbyr gjennom tekstene deres sitt syn på verdenen vi lever i, med tekster som både adresserer politiske utfordringer og er selvransakende i sitt vesen.

I en verden preget av et stadig større fokus på enkeltindividet og enkeltprestasjoner, minner komakid lyttere på det som gjør oss like og menneskelige, fremfor det som skiller oss…

komakid sender tankene i retning av artister og band som Beck, Portishead, Jeff Buckley, José González og Radiohead. Onsdag 27. februar gjester komakid Uhørt med et sjeldent solosett.

Martin Fjalsett skulle ønske han skrev like gode sanger som Fionn Regan, Nick Drake eller Mark Kozelek.

Han er derimot takknemlig inspirert og influert av den låtskrivetradisjonen disse representerer og sangene han skriver blir ganske så fine. Basert rundt en kassegitar har som oftest låtene en sjangertro melankolsk forankring, men innimellom tristessene dukker det også opp mer lystige og oppløftende innslag.

Vi kan love at du ikke vil føle deg nedtrykt etter en konsert med Martin Fjalsett, selv om dette høyst sannsynlig ikke er sanger du ville plassert i festspillelisten din.

Vi gleder oss og du er hjertelig velkommen ♥

CC: Gratis
Id: 20-år

Relaterte saker

Eventbilde: Erick the Architect på Parkteatret
lørdag
20:00

Erick the Architect på Parkteatret

Erick the Architect er en ambisiøs og lidenskapelig artist, rapper, produsent, sangskriver og musiker fra Flatbush i Brooklyn, New York. Opplev han på Parkteatret – turnéens siste stopp!

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!