Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Uhørt showcase: komakid (solo) // sup: Martin Fjalsett hovedbilde
onsdag 
20:00
Uhørt

Uhørt showcase: komakid (solo) // sup: Martin Fjalsett

Uhørt showcase presenterer to fantastiske sanger og låtskrivere; komakid & Martin Fjalsett!
Uhørt har showcaser hele uke 9, som ett ledd i det å vise frem artister som vi mener, folk bør sjekke ut!

komakid leder deg inn i et drømmende låtlandskap med en bittersøt undertone. Der rock møter ambient og elektronika, skapes det filmatiske låter hvor lek med kontraster mellom tekst og musikk gir lytteren en intens opplevelse. komakid tilbyr gjennom tekstene deres sitt syn på verdenen vi lever i, med tekster som både adresserer politiske utfordringer og er selvransakende i sitt vesen.

I en verden preget av et stadig større fokus på enkeltindividet og enkeltprestasjoner, minner komakid lyttere på det som gjør oss like og menneskelige, fremfor det som skiller oss…

komakid sender tankene i retning av artister og band som Beck, Portishead, Jeff Buckley, José González og Radiohead. Onsdag 27. februar gjester komakid Uhørt med et sjeldent solosett.

Martin Fjalsett skulle ønske han skrev like gode sanger som Fionn Regan, Nick Drake eller Mark Kozelek.

Han er derimot takknemlig inspirert og influert av den låtskrivetradisjonen disse representerer og sangene han skriver blir ganske så fine. Basert rundt en kassegitar har som oftest låtene en sjangertro melankolsk forankring, men innimellom tristessene dukker det også opp mer lystige og oppløftende innslag.

Vi kan love at du ikke vil føle deg nedtrykt etter en konsert med Martin Fjalsett, selv om dette høyst sannsynlig ikke er sanger du ville plassert i festspillelisten din.

Vi gleder oss og du er hjertelig velkommen ♥

CC: Gratis
Id: 20-år

Relaterte saker

Eventbilde: Dream Theater i Oslo Spektrum
torsdag
18:00

Dream Theater i Oslo Spektrum

Dream Theatre er utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene, og 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.