Arrangementet er fullført.

Uhørt showcase: komakid (solo) // sup: Martin Fjalsett hovedbilde
onsdag 
20:00
Uhørt

Uhørt showcase: komakid (solo) // sup: Martin Fjalsett

Uhørt showcase presenterer to fantastiske sanger og låtskrivere; komakid & Martin Fjalsett!
Uhørt har showcaser hele uke 9, som ett ledd i det å vise frem artister som vi mener, folk bør sjekke ut!

komakid leder deg inn i et drømmende låtlandskap med en bittersøt undertone. Der rock møter ambient og elektronika, skapes det filmatiske låter hvor lek med kontraster mellom tekst og musikk gir lytteren en intens opplevelse. komakid tilbyr gjennom tekstene deres sitt syn på verdenen vi lever i, med tekster som både adresserer politiske utfordringer og er selvransakende i sitt vesen.

I en verden preget av et stadig større fokus på enkeltindividet og enkeltprestasjoner, minner komakid lyttere på det som gjør oss like og menneskelige, fremfor det som skiller oss…

komakid sender tankene i retning av artister og band som Beck, Portishead, Jeff Buckley, José González og Radiohead. Onsdag 27. februar gjester komakid Uhørt med et sjeldent solosett.

Martin Fjalsett skulle ønske han skrev like gode sanger som Fionn Regan, Nick Drake eller Mark Kozelek.

Han er derimot takknemlig inspirert og influert av den låtskrivetradisjonen disse representerer og sangene han skriver blir ganske så fine. Basert rundt en kassegitar har som oftest låtene en sjangertro melankolsk forankring, men innimellom tristessene dukker det også opp mer lystige og oppløftende innslag.

Vi kan love at du ikke vil føle deg nedtrykt etter en konsert med Martin Fjalsett, selv om dette høyst sannsynlig ikke er sanger du ville plassert i festspillelisten din.

Vi gleder oss og du er hjertelig velkommen ♥

CC: Gratis
Id: 20-år

Relaterte saker

Eventbilde: Kammermusikkonsert
tirsdag
19:00

Kammermusikkonsert

Tirsdag den 27. juli holdes det kammermusikkonsert i Gamle Raadhus. Det bys på et variert program med musikk av Joseph Haydn og Antonin Dvorak.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.