Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tusenfryd åpner til helgen! hovedbilde
lørdag 

Tusenfryd åpner til helgen!

TellUs_2173863_10_large

Lørdag den 25. april klokken 10:30 åpner Norges største fornøyelsespark portene for sin 27. sesong.

I løpet av sommeren vil gjest nummer 12 millioner gå inn TusenFryd-porten. Siden starten i 1988 har TusenFryd hatt en betydelig utvikling og parken er blitt en betydelig fornøyelsespark i europeisk sammenheng.

Nyhet: ThunderCoaster 2.0 – nye vognsett

Berg- og dalbanen i tre, ThunderCoaster, ble åpnet i 2001 og har siden den gang fraktet over 4 millioner hylende passasjerer gjennom den 1 km lange banen. ThunderCoaster får i år nye togsett/vogner som vil gi nye og gamle gjester en enda bedre kjøreopplevelse. De nye vognsettene og banen vil være i drift igjen i begynnelsen av mai.

– ThunderCoaster ble hedret av entusiaster fra hele verden og kåret til en av verdens beste baner i sitt slag etter åpningen og har i år 15-års jubileum. Det gjøres stadig forbedring og utvikling på denne fronten og vi er stolte av de nye togene og selvsagt spente på gjestenes tilbakemeldinger, sier parkdirektør Bjørn Håvard Solli.

Nyhet: Svidd gummi, fart og spenning

En annen nyhet parken byr på i sommer er «Burnout stuntshow». Hver dag i perioden 1. juli til 2. august vises «Burnout stuntshow» en spektakulær og unik oppvisning med kjøretøy på 2 og 4 hjul for hele familien. Profesjonelle og erfarne stuntsjåfører fra det italienske selskapet Team Folco gir deg action, fart, dramatikk og humor. Med 10 forskjellige biler og 2 motorsykler vil de bl.a. vise deg presisjonskjøring, lukeparkering og rygging du sjelden har sett maken til.

Forestillingen gjennomføres 2 ganger pr. dag og er inkludert i inngangsbilletten.

To besøk på én billett

Som et ekstra tilbud i åpningsperioden vil gjester som kjøper sin Tusenfryd-billett på internett få 2 besøk for prisen av 1. Den gratis gjenbesøksordningen på nettbilletter gjelder ut juni. Tusenfryd og Bø Sommarland har samme eiere og har et samarbeid som innebærer at sesongkortene gir fri inngang i begge parker, i tillegg til 17 andre europeiske parker.

Tusenfryd holder i tillegg til åpningshelgen i april åpent lørdager og søndager i mai, samt datoene 1., 14 og 25. I perioden 11. juli – 2. august utvides også åpningstiden med to timer og det er da mulig å være i parken frem til kl 21:00. Parkens siste åpningsdag er 4. oktober.

Relaterte saker

Eventbilde: Babydans
fredag
11:00

Babydans

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Rush After Dark – hver fredag kveld!
fredag
20:00

Rush After Dark – hver fredag kveld!

Bli med, og opplev discostemning, glowsticks, ansiktsmaling og selvlysende trampoliner!

Eventbilde: Barn&Hund sommerleir – påmelding nå!
lørdag
00:00

Barn&Hund sommerleir – påmelding nå!

Vil du lære mer om deg selv og hunden din i sommer? Da er sommerleir med hund noe for deg! Bli med på en aktiv, spennende og lærerik uke med dyr og nye vennskap i fokus.