Søk i Aktiv i Oslo

Trio – Dansens Hus hovedbilde

Trio – Dansens Hus

Trio på Dansens Hus. Foto: Karolina Bengtsson

En danseforestilling koreografert av Janne–Camilla Lyster, Stian Danielsen og Ludvig Daae. Forestillingens veksling mellom kontroll/ikkekontroll og det bevisste/ubevisste i møtet mellom to dansere er et viktig element i forestillingen.

Janne-Camilla Lyster er koreograf, danser og forfatter, utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun arbeider i et egenartet bevegelsspråk kjennetegnet av teknisk presisjon og lavmælt ekspressivitet.

Stian Danielsen gikk ut av Kunsthøgskolen i Oslo i 2009, og har etter dette blant annet jobbet som danser med koreografer som Jo Strømgren og Kristin Hjort Inao. Som koreograf og danser har han turnert med sine verk i Sverige, Frankrike og Italia. Sommeren 2011 lagde han sin første helaften ”STUP” i Frysjajuvet sammen med sin bror Andre Danielsen.

Ludvig Daae er utdannet ved Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm
og P.A.R.T.S. i Brussel, og har arbeidet som koreograf og danser siden
2006. Forestillingene hans er vist bl.a. i Tyskland, Sveits, Belgia,
Nederland, Frankrike, Østerrike, Sverige og Norge.

Les mer om forestillingen Trio >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Williamsburg by Night
lørdag
18:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!

Eventbilde: Dinnershowet Art Pop!
lørdag
18:45

Dinnershowet Art Pop!

Wallmans lover at deres nye Dinnershow Art Pop blir en ekstraordinær opplevelse! Deres dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.