Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Trio – Dansens Hus hovedbilde
torsdag 

Trio – Dansens Hus

Trio på Dansens Hus. Foto: Karolina Bengtsson

En danseforestilling koreografert av Janne–Camilla Lyster, Stian Danielsen og Ludvig Daae. Forestillingens veksling mellom kontroll/ikkekontroll og det bevisste/ubevisste i møtet mellom to dansere er et viktig element i forestillingen.

Janne-Camilla Lyster er koreograf, danser og forfatter, utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun arbeider i et egenartet bevegelsspråk kjennetegnet av teknisk presisjon og lavmælt ekspressivitet.

Stian Danielsen gikk ut av Kunsthøgskolen i Oslo i 2009, og har etter dette blant annet jobbet som danser med koreografer som Jo Strømgren og Kristin Hjort Inao. Som koreograf og danser har han turnert med sine verk i Sverige, Frankrike og Italia. Sommeren 2011 lagde han sin første helaften ”STUP” i Frysjajuvet sammen med sin bror Andre Danielsen.

Ludvig Daae er utdannet ved Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm
og P.A.R.T.S. i Brussel, og har arbeidet som koreograf og danser siden
2006. Forestillingene hans er vist bl.a. i Tyskland, Sveits, Belgia,
Nederland, Frankrike, Østerrike, Sverige og Norge.

Les mer om forestillingen Trio >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
onsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Afro Kids danseverksted
lørdag
14:00

Afro Kids danseverksted

Bli med på et forrykende danseverksted, med røtter fra Kenya tar Freddy og Richie barna med på en fusion av moderne og tradisjonell afrikansk dans.