Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tresnitt på lerrett – utstilling av Jan Henning Karlsen hovedbilde
torsdag 

Tresnitt på lerrett – utstilling av Jan Henning Karlsen

Utstilling med Jan Henning Karlsen på Norske Grafikere

Norske Grafikere inviterer til utstilling av nye arbeider av Jan Henning Karlsen. Arbeidene er storformat tresnitt trykket på lerret i kombinasjon med tegning og maleri, som senere er bearbeidet med både sag, fres og treskjærerjern.

– Bildene er en lang sammenhengende historie der jeg har bygget opp en verden bestående av biler, båter, bygninger, natur, mennesker, dyr og arkitektur, særlig skur, låver og hytter. Over mange år har dette utviklet seg til å bli en verden med variert tematikk. Men der er noen gjengangere, som bygdelandskap med bygdeinteresser, magi, kristendom, og overtro – hekser, demoner, og trollmannen, sier Jan Henning Karlsen selv om bildene.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.

Eventbilde: Sommermarked på Bærums Verk
lørdag

Sommermarked på Bærums Verk

Velkommen til et spennende sommermarked. Her kan du oppleve boder med mat, håndverk, kunst og andre spennende varer, i tillegg til de allerede etablerte butikkene på Bærums Verk.