Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

TirsdagsQuiz på Chateau Neuf hovedbilde
torsdag 

TirsdagsQuiz på Chateau Neuf

Quiz Foto: Ane Charlotte Spilde

Sitter du på trivielle fakta?

BokCaféens første tirsdagsQUIZ. Ordinært blir quiz’en holdt hver tirsdag gjennom semesteret i Biblioteket, men denne tirsdagen blir det storslått fadderquiz i Betong!

Her kan du briljere med kunnskap om alt fra fotball til lyrikk. Hver tirsdag får vinnerlaget premie og blir laget ditt med videre i semesteret kan dere kjempe om sammenlagtseieren, heder og ære og premie.

Ta med deg faddergruppa di og test konkurranseinstiktet!

Ta med deg vennene og uvennene dine, del dere opp i lag og konkurrer om jeve premier, heder, ære og ikke så reint lite oppmerksomhet i allmennquizen. Det blir overaskelsespremier på årets beste lag!

Relaterte saker

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.