Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tiger-stridsvogn til Fury-premieren i Oslo hovedbilde
fredag 

Tiger-stridsvogn til Fury-premieren i Oslo

image006

Colosseum Kino fredag 24. oktober 2014

Brad Pitt-blockbusteren «Fury» går opp på kino over hele landet fredag 24. oktober. På Colosseum kino vil det for anledningen rulle inn en enorm, operativ Tiger I-tanks – for aller første gang i norgeshistorien.

En av høstens største filmer, «Fury», hadde kinopremiere i USA i helgen, hvor den gikk rett til topps på kinolista med hele 23,5 millioner dollar i box office-inntekter. Det er en av de største åpningene noensinne for en krigsfilm. Førstkommende fredag 24. oktober er det duket for kinopremiere på «Fury» over hele Norge. Begivenheten vil bli markert med et helt spesielt arrangement på Colosseum kino i Oslo.

I en av de sentralene kampscenene i «Fury» kjemper Brad Pitt og tanksmannskapet hans mot en diger, tysk Tiger I-stridsvogn. For aller første gang i Norge kan man på fredag se en slik tanks i levende live. Den fullt operative Tiger I-tanksen ankommer Colosseum kino ca. kl. 13.30, og vil stå utenfor kinoen hele dagen. Det vil være historisk fagpersonell tilstede disponible for intervju og spørsmål, samt “statister” oppkledd i tidskorrekte uniformer sammen med stridsvognen.

Den første premiereforestillingen til Fury går i gang på Colosseum kino kl. 18.00.

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Afterwork & gaming-pub hver fredag
fredag
16:00

Afterwork & gaming-pub hver fredag

Samle gjengen til sosial gaming etter arbeidsuka!

Eventbilde: Fredagsbingo – Brød & Sirkus
fredag
19:00

Fredagsbingo – Brød & Sirkus

Ingenting oser fredag som bingo! Her blir det spenning, underholdning og ellevill stemning, ispedd fantastiske premier.