Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tiger-stridsvogn til Fury-premieren i Oslo hovedbilde
fredag 

Tiger-stridsvogn til Fury-premieren i Oslo

image006

Colosseum Kino fredag 24. oktober 2014

Brad Pitt-blockbusteren «Fury» går opp på kino over hele landet fredag 24. oktober. På Colosseum kino vil det for anledningen rulle inn en enorm, operativ Tiger I-tanks – for aller første gang i norgeshistorien.

En av høstens største filmer, «Fury», hadde kinopremiere i USA i helgen, hvor den gikk rett til topps på kinolista med hele 23,5 millioner dollar i box office-inntekter. Det er en av de største åpningene noensinne for en krigsfilm. Førstkommende fredag 24. oktober er det duket for kinopremiere på «Fury» over hele Norge. Begivenheten vil bli markert med et helt spesielt arrangement på Colosseum kino i Oslo.

I en av de sentralene kampscenene i «Fury» kjemper Brad Pitt og tanksmannskapet hans mot en diger, tysk Tiger I-stridsvogn. For aller første gang i Norge kan man på fredag se en slik tanks i levende live. Den fullt operative Tiger I-tanksen ankommer Colosseum kino ca. kl. 13.30, og vil stå utenfor kinoen hele dagen. Det vil være historisk fagpersonell tilstede disponible for intervju og spørsmål, samt “statister” oppkledd i tidskorrekte uniformer sammen med stridsvognen.

Den første premiereforestillingen til Fury går i gang på Colosseum kino kl. 18.00.

Relaterte saker

Eventbilde: Norge i rødt hvitt – og grønt?
tirsdag
11:00

Norge i rødt hvitt – og grønt?

Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.

Eventbilde: 17. mai på Christian Radich
tirsdag
11:00

17. mai på Christian Radich

Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!

Eventbilde: Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is
tirsdag
12:00

Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is

Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no