Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Thomas Dybdahl live hovedbilde
fredag 
19:30
Bærum Kulturhus

Thomas Dybdahl live

I to tiår har Thomas Dybdahl gitt et hengivent publikum her hjemme og internasjonalt hitsingler, helstøpte album og store live-opplevelser gang på gang.

Denne kvelden får vi, i tillegg til klassikere fra album som Stray dogs, One Day You’ll Dance for Me, New York City og All these Things, ferskere låter fra hans siste utgivelse Fever. Her skinner Dybdahls forkjærlighet for soul og funk igjennom i låter som drives fram av en sikker rytmesans og sjelfull vokal. Om det er noen som er i stand til å fylle hele Store Sal alene er det nettopp Thomas Dybdahl og hans skattkiste av et repertoar.

Med sitt niende album Fever overrasker Dybdahl alle dem som forbinder artisten med sår melankoli. Her møter vi en «fri og leken Dybdahl» som Dagbladet slår fast i sin anmeldelse. Ut av melankolien og inn i funken og soulen – vi er klare for å la oss lede inn i Dybdahls frie og åpne låtunivers.

Foto: Johannes W. Berg

Relaterte saker

Eventbilde: Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama
mandag
19:30

Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama

Romanklassikeren Jane Eyre tas til scenen. Gjør deg klar for en estetisk eksplosjon og et mektig drama.

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.