Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Thomas Dybdahl live hovedbilde
fredag 
19:30
Bærum Kulturhus

Thomas Dybdahl live

I to tiår har Thomas Dybdahl gitt et hengivent publikum her hjemme og internasjonalt hitsingler, helstøpte album og store live-opplevelser gang på gang.

Denne kvelden får vi, i tillegg til klassikere fra album som Stray dogs, One Day You’ll Dance for Me, New York City og All these Things, ferskere låter fra hans siste utgivelse Fever. Her skinner Dybdahls forkjærlighet for soul og funk igjennom i låter som drives fram av en sikker rytmesans og sjelfull vokal. Om det er noen som er i stand til å fylle hele Store Sal alene er det nettopp Thomas Dybdahl og hans skattkiste av et repertoar.

Med sitt niende album Fever overrasker Dybdahl alle dem som forbinder artisten med sår melankoli. Her møter vi en «fri og leken Dybdahl» som Dagbladet slår fast i sin anmeldelse. Ut av melankolien og inn i funken og soulen – vi er klare for å la oss lede inn i Dybdahls frie og åpne låtunivers.

Foto: Johannes W. Berg

Relaterte saker

Eventbilde: Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!
mandag
18:00

Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!

Juleballetten over alle! Ingen jul uten: Nøtteknekkeren er tilbake på Hovedscenen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!

Eventbilde: Dancing Stars på Christiania Teater!
mandag
20:30

Dancing Stars på Christiania Teater!

14 av de kjente profilene har sammen laget et danseshow som tar deg med på en reise gjennom våre følelser.

Eventbilde: Latterlaben – Komikernes egen testplattform
tirsdag
20:30

Latterlaben – Komikernes egen testplattform

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.