Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Danseforestilling: The Solitary Shame Announced by a Piano hovedbilde
torsdag 

Danseforestilling: The Solitary Shame Announced by a Piano

«THE SOLITARY SHAME ANNOUNCED BY A PIANO» en forestilling på Dansens Hus

“The Solitary Shame Announced by a Piano” fra 1997  er en forestilling som utforsker spennet mellom forfengelighet og skam, erfaringene med de andre, konfrontasjonen mellom det private og det åpne rommet, mellom det subjektive og det objektive blikket, og tanken på ”å se seg selv se”.

Den syke skammen vi føler når vi har åpnet feil dør, når elskende par kysser hverandre for lenge på kino, når kroppene våre reagerer på en måte vi ikke ønsker. Gjensyn med skamfulle øyeblikk som får oss til å ønske at vi kunne synke i jorden. Alltid uten å lykkes!

Koreograf Ingun Bjørnsgaard har i mange år vært en av Norges mest markante koreografer. Med sine vakre, lekende og velkomponerte forestillinger har hun høstet anerkjennelse både hos et norsk og et internasjonalt publikum. I 1992 etablerte hun Ingun Bjørnsgaard Prosjekt (IBP).

Billettpris: 260,-
Student/Honnør: 180,-
Det er også andre rabetter tilgjengelig.

Spilleplan:
lør 17. mar 19:00
søn 18. mar 19:00
tir 20. mar 19:00

Bestill billetter til “THE SOLITARY SHAME ANNOUNCED BY A PIANO” >>

Les mer om Ingun Bjørnsgaard >>

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.