Søk i Aktiv i Oslo

THE SAP m/ Edgy Hard Pop + ARMS & THE WOMAN m/ Indie-Rock + DJ RoT hovedbilde

THE SAP m/ Edgy Hard Pop + ARMS & THE WOMAN m/ Indie-Rock + DJ RoT

421333_10150709561302037_292302435_n

The Sap har videoinnspillings-konsert med Arms & The Woman som gjester.
The Sap er et Oslobasert band som leverer edgy, hard pop. Med medlemmer fra band som Rockebandet Ændal, Cheap Ass Buddha, Tony and the Tremolos og Die Hard Fan? har bandet stor tyngde og rutine. The Sap ga ut debutplata “Pop-On!” i 2011 og har turnert i både Sudan og Israel.
https://www.facebook.com/pages/The-Sap/25807212036

Sagt om Chika Latte som ble kåret til ukas låt på Radio Rox 90,1:– “Chika Latte er en sårt trengende espresso på morgenkvisten. Rett på sak, groovy trommer, forførende vokal og et refreng som tåler mer enn én gjennomhøring. Vi tar gjerne påfyll fra denne gjengen”,
står det i mailen fra Rox-redaksjonen.

Sagt om Pop-On!:
“…preget av funky gitarriff, tidvis humoristiske tekster og et sound som høres utenlandsk ut…”
“…det gir oss noe unikt i norsk sammenheng…”
“…man blir ikke flau av å høre på dette…”
“…ultrafengende gitardrivende låter som er like fengende som Blink 182 hvis man er 13 år og like fengende som The Scaramanga Six om man er litt mer moden.”
“The Sap er hjertelig velkommen til å sette Norge på rockekartet!”
www.iconmusicmag.com

-”Velgjort og Fengende”
-”…kan fort slå til med et knallalbum.”
-Romerikes Blad

-”De starter jo forsyne meg med regelrett hitmateriale i “You & i”, “Pop-On!” og “Stuck in a bottle”. Låtene går rett inn i euforikonsollen og blir der.”
-”Skiva avsluttes med en litt seig og tung grungerocker med et riff som er snytt ut av nesa til Soundgarden. Ikke oppfinnsomt, men tøffere enn tøfler, og med volumet på middels og oppover så blir det moro å være lytter. ”
-”The Sap anno 2011 består manndomsprøven…”
– www.rockeweb.com


ARMS & THE WOMAN 
har sine røtter i indierockens verden krydret med gode porsjoner punk, rock, pop, blues og klassisk rock ‘n’ roll. Med tung, forvrengt bass, fengende riff, varierte trommer og kvinnelig vokal med stort spekter i front er dette musikk for den kresne lytter.

Medlemme har ulike musikals bakgrunn, men er forent i felles kjærlighet til rock. Christian Volan, Andreas Bade og Caez spilte tidligere i støypoporkesteret Amalee. Da Amalee ble oppløst, slo de seg sammen med Morten Fabrin og Linda Wik og dannet Arms and the Woman.
https://aatwmusic.com/
https://www.youtube.com/watch?v=YCbS_zPONII#t=36

Relaterte saker