Arrangementet er fullført.

The Real Choir – In Jubileo! hovedbilde
lørdag 
19:00
Oslo Konserthus

The Real Choir – In Jubileo!

The Real Choir setter deg i fantastisk julestemning

The Real Choir fyller 15 år! Denne konserten blir en kombinert fest- og julekonsert. Du vil få oppleve et av Norges beste kor sammen med over 30 musikere!

Et av landets beste kor i sin sjanger (showkor) fyller i år 15 år.
Koret ble startet i 2003. Og de har siden en gang gjort seg bemerket på flere av de større scenene og på mange steder i landet.

De har tidligere opptrådt både i Oslo Konserthus, Edderkoppen, mange kulturhusscener på Østlandet, vunnet flere konkurranser og sunget på God Morgen, Norge flere ganger.
I 2016 holdt de sitt hittil største show på Sentrum Scene i Oslo. Det ble et fyrverkeri av en konsert der rock og pop, et profesjonelt band og pyro ga publikum en koropplevelse av de sjeldne.

The Real Choir har etter hvert fått mye oppmerksomhet for sin gode klang, sine dyktige solister og sitt unike uttrykk. Korets juleturneer pleier å omfatte minst 5 fylker og 8-12 konserter. Men i år er juleturneen noe mindre. Det er fordi den toppes av en jubileums-, fest og julekonsert i Oslo Konserthus lørdag 8. desember.

Med 43 korister og 34 musikere (symfonisk besetning) lover de deg en opplevelse få andre kor i dette ganske land vil klare å gi deg!

Dette er korets største enkeltproduksjon noensinne!

Romerike Blads anmelder skrev etter en av korets konserter julen 2017 denne overskriften: 
«Så vakkert at du kjenner det dypt inne i brystkassa»

Videre ble det skrevet:
«Korsangerne i The Real Choir er i særklasse dyktige. De har klang, renhet, presisjon og intonasjon de fleste andre kor kan misunne dem. Sjelden har jeg hørt maken til sangere som mester selv de mest kompliserte arrangementene. Dette er noe av det beste jeg har hørt sammenlignet med både amatører og profesjonelle. Dirigenten, Marius Steensby, kan kunsten å få sangerne til å yte sitt aller beste. Når koret synger a capella, som i den første delen av «Deilig er jorden», er det så vakkert at du kjenner det dypt inne i brystkassa. De fortsetter med den ene sangprestasjonen etter den andre».

Vinner av giveaway

Gratulerer til Maria Scherffenbergsom vinner av to billetter! Gratulerer! Vi tar kontakt!

Vant du ikke? Få 100,- kroner i rabatt ved å bruke rabattkoden TRCJULEN2018 når du bestiller. Da betaler du kun 295,- for konserten. (ordinær pris 395,-).

Kjøp billetter her

Relaterte saker

Eventbilde: Parkkveld på Tveten Gård
søndag
17:00

Parkkveld på Tveten Gård

Det blir sjangeroverskridende vakkert når saksofonist og operasanger Håkon Kornstad tar med seg pianist Reza Aghamir til Tveten gård.

Eventbilde: Operafest for alle
fredag
19:00

Operafest for alle

Her byr de på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis.

Eventbilde: Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival
søndag
19:00

Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival

Dette er kor slik du aldri har hørt det før- her møter urgammel dramatikk et moderne, men til tider tidløst lydbilde.