Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Northern Belle, den klimprete kua og den høylytte hesten hovedbilde
lørdag 
12:00
Sentralen

The Northern Belle, den klimprete kua og den høylytte hesten

Det Spellemann-nominerte country-/popbandet The Northern Belle inviterer til låvefest lørdag 20. november der de kler opp låtene sine i hatt og boots. Her blir man kjent med den ensomme cowboyen Stine, den klimprete kua Johanne og den høylytte hesten Bjørnar. Hvor høyt klarer han å spille på gitaren og kan Johanne og hardingfela overdøve Bjørnar i den store duellen? Hold på hatten, for her går det unna!

Dette er en konsert for både store og små med fløyelsmyke toner om vennskap, så fengende låter at det rykker i dansefoten og en spilleglede som smitter.

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.