Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Northern Belle, den klimprete kua og den høylytte hesten hovedbilde
lørdag 
12:00
Sentralen

The Northern Belle, den klimprete kua og den høylytte hesten

Det Spellemann-nominerte country-/popbandet The Northern Belle inviterer til låvefest lørdag 20. november der de kler opp låtene sine i hatt og boots. Her blir man kjent med den ensomme cowboyen Stine, den klimprete kua Johanne og den høylytte hesten Bjørnar. Hvor høyt klarer han å spille på gitaren og kan Johanne og hardingfela overdøve Bjørnar i den store duellen? Hold på hatten, for her går det unna!

Dette er en konsert for både store og små med fløyelsmyke toner om vennskap, så fengende låter at det rykker i dansefoten og en spilleglede som smitter.

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Lilleaker Musikkfestival 2023
lørdag
15:00

Lilleaker Musikkfestival 2023

Lilleaker Musikkfestival er en årlig begivenhet som mål å presentere et program som kan glede publikummere i alle aldre.