Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Beatles 1963: It was fifty years ago today hovedbilde
onsdag 
19:30

The Beatles 1963: It was fifty years ago today

ntso

Velkommen til en festforestilling uten like! Det er 50 år siden fire gutter fra Liverpool skapte musikkhistorie, og nå skal alt gjentas. I denne storslagne hyllesten til Beatles tar Atle Pettersen, Trond Granlund og Eiríkur Hauksson oss med tilbake til 1963 med slagere som «Please Please Me», «She loves you» og «I want to hold your hand».

Bak prosjektet står radarparet Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl, skaperne av Queen hyllesten «The show must go on». I samarbeid med Oslo Konserthus og The Beatles Project lanserer de nå en showkonsert hyllest som skal vare sammenhengende i 7 år! Denne gangen presenteres absolutt alt som The Fab Four ga ut i 1963. Forestillingen har fått både ellevill jubel og fantastiske kritikker overalt hvor den er blitt spilt!

Onsdag 26. november kl. 19.30
Bill: 395,-

Les mer om forestillingen her. 

Relaterte saker

Eventbilde: Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!

Eventbilde: Musikalsk formiddag hver lørdag
lørdag
12:00

Musikalsk formiddag hver lørdag

De inviterer både nye og anerkjente, lokale artister til sommerkonserter på torget hver lørdag kl. 12.00 fra 18. juni til 20. august.

Eventbilde: Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay
lørdag
13:00

Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay

Velkommen til en ny Skranglesommer. Neste ut er klassisk skrangledagfest på lørdag 2. juli på den nye takterrassen til Sentralen! Gjesten vi har med oss denne gangen er Doc Jay.