Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

The Beatles 1963: It was fifty years ago today hovedbilde
onsdag 
19:30

The Beatles 1963: It was fifty years ago today

ntso

Velkommen til en festforestilling uten like! Det er 50 år siden fire gutter fra Liverpool skapte musikkhistorie, og nå skal alt gjentas. I denne storslagne hyllesten til Beatles tar Atle Pettersen, Trond Granlund og Eiríkur Hauksson oss med tilbake til 1963 med slagere som «Please Please Me», «She loves you» og «I want to hold your hand».

Bak prosjektet står radarparet Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl, skaperne av Queen hyllesten «The show must go on». I samarbeid med Oslo Konserthus og The Beatles Project lanserer de nå en showkonsert hyllest som skal vare sammenhengende i 7 år! Denne gangen presenteres absolutt alt som The Fab Four ga ut i 1963. Forestillingen har fått både ellevill jubel og fantastiske kritikker overalt hvor den er blitt spilt!

Onsdag 26. november kl. 19.30
Bill: 395,-

Les mer om forestillingen her. 

Relaterte saker

Eventbilde: Det norske solistkor – Julekonsert
fredag
18:00

Det norske solistkor – Julekonsert

En makeløs førjulsopplevelse med Solistkoret, Ensemble Allegria, Gjermund Larsen og dirigent Grete Pedersen!

Eventbilde: Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!
fredag
19:30

Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!

Det er hele 14 år siden norgesvennen Peter Jöback var å se på julescenen, men endelig er han tilbake! Denne fredagen blir det one night only i Oslo Spektrum med den svenske stjernen.

Eventbilde: deLillos på Rockefeller
fredag
20:00

deLillos på Rockefeller

I fire tiår har deLillos vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har stødig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt.