Arrangementet er fullført.

The Beatles 1963: It was fifty years ago today hovedbilde
onsdag 
19:30

The Beatles 1963: It was fifty years ago today

ntso

Velkommen til en festforestilling uten like! Det er 50 år siden fire gutter fra Liverpool skapte musikkhistorie, og nå skal alt gjentas. I denne storslagne hyllesten til Beatles tar Atle Pettersen, Trond Granlund og Eiríkur Hauksson oss med tilbake til 1963 med slagere som «Please Please Me», «She loves you» og «I want to hold your hand».

Bak prosjektet står radarparet Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl, skaperne av Queen hyllesten «The show must go on». I samarbeid med Oslo Konserthus og The Beatles Project lanserer de nå en showkonsert hyllest som skal vare sammenhengende i 7 år! Denne gangen presenteres absolutt alt som The Fab Four ga ut i 1963. Forestillingen har fått både ellevill jubel og fantastiske kritikker overalt hvor den er blitt spilt!

Onsdag 26. november kl. 19.30
Bill: 395,-

Les mer om forestillingen her. 

Relaterte saker

Eventbilde: PUST: Julero
søndag
20:00

PUST: Julero

En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.

Eventbilde: Adam Douglas – «An American holiday»
søndag
20:00

Adam Douglas – «An American holiday»

Folkekjære Adam Douglas har for fjerde år på rad gleden av å ønske velkommen til publikums suksessen «An American Holiday», en stemningsfull og storslått julekonsert hvor han gjør tidløse jule klassikere til sine egne.

Eventbilde: Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene
onsdag
19:00

Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene

Dropp alle andre planer denne kvelden og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han fyller 70!