Arrangementet er fullført.

The ballad of John & Paul hovedbilde
lørdag 
19:30
Oslo Konserthus

The ballad of John & Paul

Dette er en forestilling med tilbakeblikk på hele karrieren til The Beatles, der de ser nærmere på Lennon/McCartney samarbeidet, og spiller de beste og de viktigste låtene de laget.

Det blir sett nærmere på det spesielle vennskapet og partnerskapet som John Lennon og Paul McCartney hadde, og hvorfor det ble den viktige bærebjelken i The Beatles.

«It Was Fifty Years Ago Today» forestillingene har nå vært igjennom samtlige låter som ble gitt ut av The Beatles i 7 unike forestillinger over 7år, og nå oppsummeres dette med en koronaforsinket forestilling med utgangspunkt i bruddet i 1970.

Relaterte saker

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.