Søk i Aktiv i Oslo

The 39 Steps av Alfred Hitchcock hovedbilde

The 39 Steps av Alfred Hitchcock

The 39 Steps av Alfred Hitchcock

Teatergruppen setter opp Alfred Hitchcocks The 39 Steps. 4 aktører, 130 karakterer, 100 hektiske minutter i thrillerkomedien.

I stykket basert på Hitchcocks klassiker møter vi helten Richard Hannay, som med hjertet i halsen ikke bare er nødt til å løse gåten “de trettini steg” og fri seg fra mordanklager, men også redde konge og fedreland.. Ikke verst, hva?!

På en lekkert leken måte følger vi de utrolige eventyrene til vår kjekke helt Richard Hannay. Han er den komplette gentleman, med ‘stiff-upper-lip’, britisk verdensvant entusiasme og snerten bart, der han på sin vei møter feige mordere, skurkete spioner og kontraspioner og selvfølgelig skjebnesvangert vakre kvinner. Det er svart-hvitt, togjakt, skotsk høylandståke og femme fatale innhyllet i 30-tallets stilsikre smak.

Denne innovative og innbydende thrillerkomedien har en besetning på fire fryktløse aktører som spiller totalt 130 roller i 100 raske minutter, der absolutt alt kan gå galt.

Få med deg Norden-premieren på stykket som for tiden er lengstgående på West End (i sitt 6. år) og har spilt 1135 forestillinger på Broadway. Alfred Hitchcocks klassiske spionthriller THE 39 STEPS, briliant adaptert til scenen av Patrick Barlow, har vunnet britenes Olivier Award for beste nye komedie, to av amerikanernes Tony Award, og flere andre priser.

Skuespillere: Håvard Paulsen, Hilde Bjerkeskaug, Tom-Stian Lenningsvik, Andreas Medbøe Thoresen
Regi: Erik Schøyen, scenografi: Gunnar Fretheim, kostymedesign: Jenny Hilmo Teig, lysdesign: Eirik Brenne Torsethaugen, lyddesign: Steffen Hofseth, PR/markedsføring: Monica Lindanger.

Spilleplan:
Lørdag 18. august kl 17:00 (Norden-premiere)
Søndag 19. august kl 19:00
Fredag 24. august kl 19:00
Lørdag 25. august kl 15:00 og 19:00
Søndag 26. august kl 19:00
Fredag 31. august kl 19:00
Lørdag 1. september kl 19:00
Søndag 2. september kl 15:00 og 19:00

Priser:
Ordinær: Kr. 200,- + avg.
Student: Kr. 130,- + avg. (bevis må fremvises i døren)
Ordinær inkl. middag: Kr. 325,- + avg.
Student inkl. middag: Kr. 255,- + avg.
(Billetter selges også i døren)

Bestill billetter til “The 39 Steps” på Billettservice >>

Relaterte saker

Eventbilde: Reisen til julestjernen – med Égal Teater
fredag
17:30

Reisen til julestjernen – med Égal Teater

Reisen til julestjernen er en klassisk juleforestilling som er en viktig del av juletradisjonen i Norge. Vil de gode kreftene seire denne julen også?

Eventbilde: Jul i Blåfjell – Christiania Teater
lørdag
11:00

Jul i Blåfjell – Christiania Teater

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!