Søk i Aktiv i Oslo

Thaimat–kurs hovedbilde

Thaimat–kurs

Thaimat–kurs med Matkurs.no

Matkurs.no arrangerer Thaimatkurs for hobbykokker og huskokker.

Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i vinterfrosne kropper. Thaimat er god og glad mat fra en varm og rik kultur. På thaimatkurset vil du oppleve annerledes, men gode smaker, møte nye råvarer, og få prøvd deg på å woke på riktig måte.

Kurset er lagt opp slik at kokkene først forteller og demonstrerer, går gjennom rettene som skal lages, før kursdeltagerne slippes ut på kjøkkenet på egenhånd. Kokkene er selvfølgelig kursdeltagernes støttekontakter.

Pris dagtid Kr 1150,-
Pris kveldstid Kr 1250,- 

Les mer om Thaimat-kurset og meld deg på >>

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.