Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Temaomvisning: Mitt lille land hovedbilde
søndag 
14:00

Temaomvisning: Mitt lille land

ntso

Åpen temaomvisning om popmusikken som samlende faktor, førstkommende torsdag 9.juni kl. 17.30 og søndag 19. juni kl. 14.00.

Populærmusikk har til alle tider samlet folk i glede og sorg og denne omvisningen gir innblikk i ulike hendelser der musikk har spilt en særlig rolle.

Etter tragedien 22. juli 2011 ble “Mitt lille land” en sang vi tok til oss. Musikken ga trøst på et nivå der ordene ikke strakk til. Under andre verdenskrig ble musikken bevisst brukt for å holde folks mot oppe i en vanskelig tid, og på begynnelsen av 80-tallet samlet verdens artister seg for å vekke folks engasjement for sultkatastrofen i Etiopia.

Omvisningen holdes av formidler Henrik Haraldsen Sveen. Henrik er utdannet musikkteknolog ved NTNU i Trondheim og driver til daglig med musikk som utøver og produsent i prosjektene Rytmeklubben og Henrik the Artist.

Billett: Ordinær inngang, ingen påmelding.
Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Freedom Forum 2022
mandag
10:00

Oslo Freedom Forum 2022

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag
10:00

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.