Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Temakveld om Boko Haram på Nobels Fredssenter hovedbilde
torsdag 

Temakveld om Boko Haram på Nobels Fredssenter

JONAS BENDIKSEN The Places We Live exhibition opening

Nobels Fredssenter 23. april 2015

På torsdag er det igjen klart for Dagens dynamitt på Nobels Fredssenter. Denne uken er temaet Hva er det med Boko Haram? Vi stiller spørsmålene: Hvem er egentlig Boko Haram og hvordan kunne de bli så mektige? Hva skjer når myndighetene ikke klarer å beskytte sivilbefolkningen? Og hvorfor kidnapper de skolebarn, og spesielt jenter? I panelet sitter Morten Bøås, seniorforsker i NUPI, Kyrre Lind, programsjef i Leger uten grensen og Gina Lende, PhD i religionshistorie. Redaksjonssjef i Aftenposten Peter Markovski er moderator for kvelden.
 
Dagens dynamitt er Nobels Fredssenters nye, ukentlige temakveld. Hit inviteres aktuelle gjester til samtaler og debatt hver torsdag klokken 18 på kafeen Alfred på Nobels Fredssenter.

Tid fra kl. 18.00

Foto: Nina Hansen

Relaterte saker

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika
mandag
17:00

Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika

Guiden forteller om de store endringene som har funnet sted på få år, og viser hvordan byen i dag blander ny og eldre bebyggelse. Denne turen kombinerer fjord og det urbane bylivet.

Eventbilde: Nye vikingfunn i vest
tirsdag
19:00

Nye vikingfunn i vest

Hør den norske stjernearkeologen Cat Jarman dele “siste nytt” om hvordan vikingene formet England!