Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Temakveld om Boko Haram på Nobels Fredssenter hovedbilde
torsdag 

Temakveld om Boko Haram på Nobels Fredssenter

JONAS BENDIKSEN The Places We Live exhibition opening

Nobels Fredssenter 23. april 2015

På torsdag er det igjen klart for Dagens dynamitt på Nobels Fredssenter. Denne uken er temaet Hva er det med Boko Haram? Vi stiller spørsmålene: Hvem er egentlig Boko Haram og hvordan kunne de bli så mektige? Hva skjer når myndighetene ikke klarer å beskytte sivilbefolkningen? Og hvorfor kidnapper de skolebarn, og spesielt jenter? I panelet sitter Morten Bøås, seniorforsker i NUPI, Kyrre Lind, programsjef i Leger uten grensen og Gina Lende, PhD i religionshistorie. Redaksjonssjef i Aftenposten Peter Markovski er moderator for kvelden.
 
Dagens dynamitt er Nobels Fredssenters nye, ukentlige temakveld. Hit inviteres aktuelle gjester til samtaler og debatt hver torsdag klokken 18 på kafeen Alfred på Nobels Fredssenter.

Tid fra kl. 18.00

Foto: Nina Hansen

Relaterte saker

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
søndag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblende kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.