Arrangementet er fullført.
Vi holder tekurs hvor man får smake seg gjennom teens historie. Vi snakker om hvordan tekulturen ble til, hvordan te produseres i forskellige land, hvordan man skiller mellom forskjellige typer te, samt hvordan man tilbereder dem og hvordan man smaker på dem. Kurset avsluttes med en hverdagsvariant av den kinesiske- og den japanske te-sermonien.
Send mail til majorstuen@palaisdesthes.no for påmelding (NB! Begrenset antall plasser) Pris pr. pers 300,-
Hegdehaugsveien 32
Homansbyen
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.