Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Teaterforestillingen: Stor Ståhei for Ingenting hovedbilde
torsdag 
19:00
Sentralen

Teaterforestillingen: Stor Ståhei for Ingenting

Det nystiftede Lokaltheatret – et kompani Oslo-innflyttere fra Hedmark – setter opp sin debutforestilling: Stor Ståhei for Ingenting! 

Dette Shakespeare-stykket byr på lettbeint komedie i alle varianter: språklig, fysisk og psykisk. Det utforsker også kjønn og kjønnsroller, særlig kjønnsrollene knyttet til forhold og ekteskap, gjennom to helt ulike romantiske par: Claudio og Hero, og Benedikt og Beatrice. Her er underholdningsverdi og tematisk dybde rullet sammen i ett stykke som burde passe for alle voksne, særlig de i 20-årene. Manuset er oversatt av André Bjerke.

  • Anbefalt målgruppe: unge voksne
  • Sted: Hvelvet, Sentralen
  • Tid: kl.19:00

Fotokreditering: Frida Løberg

Relaterte saker

Eventbilde: Battles: Hip Hop, Locking and Junior // Soul Sessions Extended
lørdag
12:00

Battles: Hip Hop, Locking and Junior // Soul Sessions Extended

Opplev magiske øyeblikk når noen av verdens beste streetdansere går mot hverandre i battles under festivalen Soul Sessions Extended.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
lørdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Olli Wermskogs Improvors
lørdag
22:00

Olli Wermskogs Improvors

Se for deg det beste vorspielet du aldri glemmer. Og så ser du for deg de morsomste folka du veit om, de du ler mest av og alltid vil ha med på vors. Og så kombinerer du disse to tingene. Hva har du da? Jo: Olli Wermskogs Improvors!