Søk i Aktiv i Oslo

Teaterforestillingen Laus på Teater Neuf hovedbilde

Teaterforestillingen Laus på Teater Neuf

Teaterstykket Laus på Teater Neuf

I sammenheng med voldtektsbølgen som skylte gjennom Oslos gater har medias øyne vært rettet mot overfallsvoldtekt spesielt, og dette har ført til at bekjentsskapsvoldtekt blir satt i skyggen på sin egen arena. Teater Neuf ønsker å rette søkelyset mot denne typen voldtekt. Dette vil vi gjøre gjennom et egetprodusert teaterstykke med tittel “Laus” skrevet av initiativtaker Kaja Waagen (20).

Stykket handler om mistillit, horestempel, traumer og om å konservere sin uskyld. På en fest opplever stykkets hovedkarakter, Hove, å bli voldtatt av sin ekskjæreste. Hun blir ikke trodd av de rundt seg, og forestillingen vil omhandle Hoves kamp tilbake.

Forestillingene finner sted på Cheteau Neuf fra 22. til 29. mars, og etter forestillingen 27. mars blir det åpen samtale med en representant fra voldtektssenteret Dixi.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Reisen til julestjernen – med Égal Teater
fredag
17:30

Reisen til julestjernen – med Égal Teater

Reisen til julestjernen er en klassisk juleforestilling som er en viktig del av juletradisjonen i Norge. Vil de gode kreftene seire denne julen også?

Eventbilde: Jul i Blåfjell – Christiania Teater
lørdag
11:00

Jul i Blåfjell – Christiania Teater

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!